Tècnic Superior en Dietètica a distància

Aconsegueix la titulació oficial que et permetrà exercir de tècnic especialista en el sector de la dietètica. Si t'agradaria formar-te per poder elaborar dietes personalitzades als pacients, dur a terme controls de qualitat de l'alimentació, així com incidir en el comportament i els hàbits a través de l'aplicació d'activitats i programes concrets, aquesta és la formació ideal per a tu. Titulació 100% oficial i homologada. Aquesta formació consta de 2.000 hores de càrrega lectiva. 

cheap
Assignatures de 99€/199€
Preu total del cicle: 2.790€
Examenes oficiales
Exàmens a Madrid
formacion profesional modular
Matrícula modular adaptada a les teves necessitats.
examenes ilerna online
Videoclases y material didáctico incluidos.
duracion ciclo formacion profesional online
2.000 hores de carga lectiva.
48 h presencials optatives.
inicio de clases ilerna
Inici de classes: Setembre 2019
Places limitades!

FP de Dietètica 100% oficial. Estudia al teu ritme!

Les matrícules són anuals, és a dir, a diferència de la resta dels cicles d'FP a distància que oferim, aquest no funciona per semestres. Un cop l'any s'obrirà el termini de matrícula i els alumnes hauran d'escollir les assignatures que desitgin realitzar durant tot el curs.Vols ser alumn@ Premium?

Ser alumn@ Premium són tot avantatges. Gaudiràs de tots els avantatges de la modalitat Classic i, a més, des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al material didàctic de l'assignatura. Podràs començar a estudiar el temari quan vulguis! També tindràs a la teva disposició un gestor personal que tramitarà totes les teves tasques administratives, et recordarà dates importants... Guanyaràs en comoditat!

*La condició d’alumn@ Premium haurà de renovar-se a cada matrícula, si així es desitja. 

Compara les modalitats


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per a la teva primer curs
Mòdul 1

Organització i gestió de l'àrea de treball assignada a la unitat/gabinet de dietètica

Aquest mòdul ofereix una visió general del sistema sanitari i de la unitat de dietètica. Així, abordaràs l'organització sanitària i els conceptes fonamentals de l'economia sanitària, així com la gestió de les existències i inventaris i del procés d'atenció o prestació dels serveis.

També treballaràs el tractament de la informació i la documentació i l'ús de les aplicacions informàtiques de gestió i control del magatzem.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:3 hores

Mòdul 2

Alimentació Equilibrada

Els objectius principals d'aquest mòdul són conèixer: els processos bioquímics fonamentals dels nutrients, l'energia de l'ésser humà, els processos de digestió, absorció i el metabolisme i els fonaments d'una alimentació equilibrada.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Mòdul 3

Control Alimentari

En aquest mòdul, estudiaràs la reglamentació alimentària i la qualitat i característiques organolèptiques dels aliments; els agents i mecanismes de transformació dels aliments i les tècniques de control i mostreig en els aliments.

Així mateix, es detallarà la qualitat alimentària de tots els grups alimentaris, i l'anàlisi fisicoquímica bàsica dels aliments.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Mòdul 4

Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica

En aquest mòdul, estudiaràs i abordaràs la fisiopatologia dels diferents processos metabòlics i dels aparells i sistemes del cos humà. També aprofundiràs en la digestió, l'absorció i el metabolisme.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:7 hores

Mòdul 5

Relacions en l'Entorn de Treball

Aquest mòdul es centra en la importància de la presa de decisions i de la capacitat de negociació i, en definitiva, de treure el màxim partit de la comunicació en el si d'una empresa, amb els diferents departaments i treballadors. També incidiràs en la direcció dels equips de treball i la motivació en l'entorn laboral.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:2 hores

Mòdul 6

Formació i Orientació Laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, especialment, tot el referent a la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals. També aprofundiràs en aspectes sobre la prevenció de riscos laborals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:2 hores

Recomanació per a la teva segundo curs
Mòdul 10

Formació en Centres de Treball

En el mòdul d’FCT es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 400 hores. Posaràs en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

Mòdul 7

Dietoteràpia

En aquest mòdul estudiaràs els conceptes i l'abast de la dietoteràpia. També s'abordaran les dietes generals amb característiques modificades (energètiques o en textura); les dietes adaptades a situacions fisiopatològiques, juntament amb els tipus de dietes i les seves indicacions; i, les dietes en situacions especials, com ara dietes per a proves analítiques amb finalitat diagnòstica.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:7 hores

Mòdul 8

Microbiologia i Higiene Alimentària

En aquest mòdul estudiaràs els microorganismes i la seva presència en els aliments. També abordaràs, a grans trets, la higiene en la indústria alimentària i aplicada als processos tecnològics i culinaris. Finalment, aprendràs les diferents eines per garantir la seguretat alimentària i per controlar la cadena alimentària, així com la gestió dels riscos de la salut.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:7 hores

Mòdul 9

Educació Sanitària i Promoció de la Salut

En aquest mòdul estudiaràs els conceptes generals relacionats amb la salut pública, el medi ambient social com a factor influent en l'estat de salut i la tecnologia educativa. També abordaràs les aplicacions informàtiques i programes de càlcul estadístic i el procés de dades.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:5 hores

MATERIAL DIDÀCTIC IMPRÈS El material didàctic inclòs en el preu és en format digital. Consulta els despeses d'enviament

Titulació de Dietètica 100% oficial

ILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Comunitat de Madrid i el Ministeri d'Educació per impartir FP a distància oficial. És a dir, totes les nostres titulacions són 100% oficials i s'obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

En completar aquesta FP sanitària, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Dietètica, vàlid en tot el territori nacional i sense la necessitat de fer proves lliures.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior de Dietètica

Per matricular-te al cicle de Grau Superior, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
 • Tenir el títol Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el pre-universitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

Si no compleixes cap dels requisits anteriors, hauràs de superar una prova d’accés a Grau Superior.

Sortides professionals

 • Dietista.
 • Consultor/a en alimentació en gabinets de nutrició.
 • Promotor/a de programes d'educació alimentària.
 • Assessor/a dietista d'esportistes.
 • Tècnic en higiene dels aliments en centres hospitalaris i clíniques.
 • Educador/a sanitari.
 • Establiments d'herbodietètica i parafarmàcies.

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo Prova gratis un mòdul de qualsevol dels nostres cicles formatius. Descobreix què t'espera a ILERNA Online!
Accés a:
Campus Virtual.
Material didàctic interactiu.
Exercicis autocorregibles.
Vídeos.


I molt més!

Classic La teva matrícula de sempre en la seva versió més completa.
Titulació oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40% de la nota final. El 60% restant surt de l'examen.

​Material didàctic interactiu.

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarrega-te'ls i imprimeix-te'ls o, simplement, gaudeix-los en la pantalla, amb accessos directes a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repassaràs juntament amb el teu professor/a el temari que s'estigui donant setmana a setmana a través de classes en directe.

​Recursos interactius per al repàs del temari. Nou!

​Estudiar serà més divertit amb els exercicis autocorregibles que et proposem. Una forma molt amena de repassar el temari i d'interioritzar i reforçar els conceptes més importants!

3 simulacions d'examen durant el semestre.

​Les tres simulacions d'examen et permetran fer-te una idea del tipus d'examen que t'espera al final del semestre.

​Resol els teus dubtes en un termini de 24 hores.

Els teus professors es comprometen a respondre qualsevol pregunta que els facis arribar en un termini de 24 hores (48 hores si és festiu o cap de setmana). Estudiaràs sempre en companyia!

Premium Inclou tots els beneficis del Classic i guanyaràs en comoditat!
La condició Premium és per alumne, no per assignatura.
Accés immediat al Campus Virtual i al material didàctic de l'assignatura. Nou!
Descompte del 10% en llibres i marxandatge. Nou!
Gestor personal i exclusiu. Nou!

Oblida’t de tot! Tindràs assignat un Gestor que t'acompanyarà durant tota la teva formació a ILERNA Online i gestionarà tots els teus tràmits, et recordarà les dates importants...

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarregate'ls i imprimeix-los o, simplement, gaudeix-los a la pantalla, amb accessos directes a videos, recursos, etc.

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.