Tècnic Superior en Educació Infantil a distància

4.88/5 4.88  (4 opinions)
Centre oficial inscrit en el registre estatal
fp online Código centro : 25002775

Aconsegueix directament i sense proves lliures la titulació oficial requerida per a treballar com a educador o educadora infantil en jardins d’infància, centres educatius, ludoteques...

És un dels cicles formatius d'FP més vocacionals i agraïts i et proporcionarà els coneixements per a poder treballar en institucions o en programes específics de treball amb menors de 0 a 6 anys, i en activitats d’oci i temps lliure infantil.

Aquesta formació consta de 2.000 hores de càrrega lectiva. 

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Febrer 2020 Places limitades!

Assignatures

99€ / 199€

Preu total del cicle: 1.967€

FP de Educació Infantil 100% oficial. Estudia al teu ritme!¿Vols ser [email protected] Premium?

Ser [email protected] Premium són tot beneficis. Des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al temari de les teves assignatures. Podràs començar a estudiar quan vulguis! Tindràs a la teva disposició un Gestor personal amb qui podràs contactar via Whatsapp. També tindràs un descompte del 10% en la compra de marxandatge i llibres en format paper. I despeses d'enviament gratuïtes a la Península i a les Balears. Descompte en despeses d'enviament a les Illes Canàries.

*La condició d’[email protected] Premium s'haurà de renovar a cada curs/semestre, si així es desitja. 

Compara las modalidades
Preu: 50,00 €


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 2

Didàctica de l’educació infantil

Aquest mòdul t'aportarà coneixements fonamentals, ja que, més enllà de la intuïció, tindràs accés als mètodes i recursos existents per facilitar el millor desenvolupament possible dels nens en tots els àmbits. És imprescindible que l'educador/a reuneixi un conjunt de característiques personals que ho facin idoni per a treballar amb nens.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:14 hores

Preu: 199€
Mòdul 3

Autonomia personal i salut infantil

Els continguts d'aquest mòdul t'aportaran els coneixements bàsics i fonamentals que el tècnic superior en Educació infantil ha de tenir interioritzats per desenvolupar la seva tasca educativa de forma eficaç. El tractament de les necessitats bàsiques és fonamental en l'educació infantil. Proporciona als nens un entrenament valuós que els portarà a adquirir uns hàbits saludables en el futur, per convertir-se en homes i dones amb una bona salut física i mental.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 9

Primers auxilis

En aquest mòdul adquiriràs la capacitat de reconèixer i mantenir els signes i les constants vitals d’un accidentat o víctima, evitant riscos i complicacions tant físiques com psicològiques. L'objectiu dels primers auxilis és mantenir en vida la víctima mentre arriba l'ajuda especialitzada. Per això, seràs capaç de dur a terme actuacions sanitàries d'atenció immediata prehospitalària.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Mòdul 10

Formació i orientació laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, especialment, tot allò relacionat amb la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals. També aprofundiràs en aspectes sobre la prevenció de riscos laborals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 4

El joc infantil i la seva metodologia

En aquest mòdul treballaràs el concepte de joc i de joguines, les seves característiques i les diferents classificacions, les definicions d'autors com Piaget i Vigotsky al llarg de la història i, com no, la relació del nen/a amb el joc i la joguina.

També veuràs com influeix el joc en la socialització, en la relaxació i en els silencis, i quines habilitats posen en marxa la creativitat. Així mateix, aprendràs a planificar activitats des de racons, centres d'interès i activitats exteriors i interiors. Per últim, aprendràs a formular objectius i estratègies i com avaluar les diferents actuacions.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Mòdul 7

Desenvolupament socioafectiu

En aquest mòdul tractaràs temes com l'afecte i els conflictes afectius, l'agressivitat... i de quina manera es pot treballar el creixement emocional del nen. Per a això, hauràs de tenir en compte com han de ser els educadors i quines tècniques, reforços o instruments hauran de realitzar o aplicar per facilitar el desenvolupament socioafectiu dels nens.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 199€
Mòdul 8

Habilitats socials

En aquest mòdul aprendràs conceptes com la intel·ligència emocional, l'empatia, l'escolta activa, l'assertivitat, l'acollida i la cooperació, així com les tècniques i estratègies de comunicació. Descobriràs què són els conflictes i, davant d'ells, quins mecanismes de defensa, de mediació i de negociació es poden utilitzar per a reduir la tensió o ajudar a solucionar-los de la millor manera possible.

Aprofundiràs en altres conceptes com el de grup i tipus de grup, les relacions socials, la presa de decisions, el treball d'equip i la seva supervisió.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 1

Intervenció amb famílies i atenció als infants amb risc social

En aquest mòdul aprendràs el marc legal, dins de la Constitució Espanyola i dins de l'espai europeu, que fa referència al nen i la família. Aprendràs a informar els pares del dia a dia dels seus fills i filles, i podràs donar pautes d'actuació davant les dificultats que sorgeixin durant el camí, oferint als pares els recursos socials de què poden disposar o dirigir-los, si és el cas, als professionals adequats.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 5

Expressió i comunicació

En aquest mòdul treballaràs les diferents formes de comunicació, des del llenguatge musical, gestual, la plàstica ... i com influeix en el desenvolupament d'habilitats i capacitats dels nens. Aprendràs les diferents etapes del desenvolupament del llenguatge, a utilitzar el llenguatge de forma adequada i no sexista, a distingir les principals alteracions que ens podem trobar en cada un d'aquests llenguatges i adquiriràs recursos per saber com actuar, així com a planificar activitats i a avaluar-les.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Mòdul 6

Desenvolupament cognitiu i motriu

En aquest mòdul treballaràs el desenvolupament motor, els moviments, la motricitat, els reflexos, les alteracions motores, el desenvolupament cognitiu, l'atenció, la memòria i la intel·ligència. També organitzaràs activitats tenint en compte l'evolució sensorial i perceptiva del nen/-a.

Per últim, aprendràs a avaluar i reflexionar sobre el treball realitzat amb els nens, com les actituds més adequades davant d'ells, la creació de situacions afectives o el tractament no discriminatori.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 11

Empresa i iniciativa emprenedora

En aquest mòdul adquiriràs una visió global del món empresarial, així com de tot el que s'ha de saber per iniciar l'aventura de l'emprenedoria i la posada en marxa d'una empresa.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Mòdul 12

Projecte d'atenció a la infància

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu. En aquest projecte final serà el moment de demostrar que has adquirit les competències desenvolupades al llarg de la formació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 13

Formació en centres de treball

En el mòdul d’FCT es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 383 hores. Posaràs en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

Preu: 149€
MATERIAL DIDÀCTIC IMPRÈS El material didàctic inclòs en el preu és en format digital. Consulta els despeses d'enviament
book
Material didàctic Mòdul 1 Intervenció amb famílies i atenció als infants en risc social
Preu: 11.99€
book
Material didàctic Mòdul 2 Didàctica de l'educació infantil
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 3 Autonomia personal i salut infantil
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 4 El joc infantil i la seva metodologia
Preu: 11.99€
book
Material didàctic Mòdul 5 Expressió i comunicació
Preu: 15.99€
book
Material didàctic Mòdul 6 Desenvolupament cognitiu i motriu
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 7 Desenvolupament socioafectiu
Preu: 11.99€
book
Material didàctic Mòdul 8 Habilitats socials
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 9 Primers auxilis
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 10 Formació i orientació laboral
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 11 Empresa i iniciativa emprenedora
Preu: 11.99€

Titulació de Tècnic Superior en Educació Infantil 100% oficial

ILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

Al completar aquesta FP sociocultural, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Educació Infantil, vàlid a tot el territori estatal.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’ autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil

Per matricular-te al cicle de Grau Superior, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
 • Tenir el títol Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el pre-universitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
 • Haver superat la prova d'accés que t'acrediti per estudiar el teu cicle de Grau Superior desitjat.

Sortides professionals

 • Educador/a en institucions i/o en programes específics de treball amb infants i nens de 0 a 6 anys en situació de risc social.
 • Educador/a en institucions i/o programes específics de treball amb nens de 0 a 6 anys en situació de risc social.
 • Educador/a en programes o activitats d’oci i temps lliure infantil: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, etc.

Opinions de Tècnic Superior en Educació Infantil a distància

María José Nuñez   5/5
16 de febrer de 2019

Fantàstic per estudiar a distància.

Garazi Gorostiaga   5/5
13 de desembre de 2018

Facilitats per estudair, els treballs puntuen molt de cara a la nota final.

Andreu Marín   5/5
20 de juliol de 2018

Després de dos semestres només puc dir coses bones d'ILERNA. Bon tracte, bons docents, facilitat de contacte per a gestions, interfície bastant senzilla del Campus online...

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo La versió DEMO d'ILERNA Online et permet provar la teva futura plataforma d'estudi ademés de diferents assignatures dels nostres cicles. Totalment gratis!
Acceso a:
Campus Virtual.
Material didáctico digital.
Ejercicios autocorregibles.


I molt més!

Classic Tu matrícula de siempre en su versión más completa.
Titulación oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40

​Acceso inmediato al Campus Virtual!. ¡Nuevo!

​Accede al Campus Virtual desde el momento en que te matricules. Podrás inscribirte a tus exámenes y a las clases presenciales (en caso de que tu ciclo tenga).

​Material didáctico interactivo.

​Libros interactivos de elaboración propia y centrados en la materia del ciclo formativo. Descárgatelos e imprímetelos o, simplemente, disfrútalos en la pantalla, con accesos directos a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repasarás junto con tu profesor/a el temario que se esté dando semana a semana a través de clases en directo.

​Recursos interactivos para el repaso del temario.

​Estudiar va a ser más divertido con los ejercicios autocorregibles que te proponemos. ¡Una forma muy amena de repasar el temario y de interiorizar y reforzar los conceptos más importantes!

​3 simulaciones de examen.

​Las tres simulaciones de examen te permitirán hacerte una idea del tipo de examen que te espera al final del semestres.

​Resuelve tus dudas en 24 horas.

​Tus profesores se comprometen a responder cualquier pregunta que le hagas llegar en un plazo de 24 horas (48 horas si es festivo o fin de semana). ¡Estudiarás siempre en compañía!

Premium Incluye todos los beneficios de Classic, y ¡ganarás en comodidad!
La condición Premium es por alumno, no por asignatura.
Acceso inmediato al Campus Virtual y al material didáctico de la asignatura.
Gestor personal y exclusivo.

¡Olvídate de todo! Tendrás a tu disposición un Gestor que te informará via Whatsapp sobre todo lo que necesitas saber. Te acompañará durante toda tu formación, te recordará las fechas importantes...

Descuento del 10% en libros y merchandising.
Gastos de envío gratis. ¡Nuevo!

No pagarás gastos de envío por la compra de los productos que tenemos disponibles en nuestra web. Solo aplicable a Península e Islas Baleares. Los envíos a las Islas Canarias tendrán un descuento

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.