Tècnic Superior en Transport i Logística a distància

Centro oficial inscrito en el registro estatal
fp online código centro : 25002775

Llança't a per l'FP de Transport i Logística i obtindràs la titulació oficial que et permetrà introduir-te en un sector clau per al desenvolupament de les empreses.

Estudiant el cicle de Grau Superior de Transport i Logística aprendràs adquiriràs tots els coneixements necessaris per elaborar i gestionar plans de transport, planificar les rutes dels transports de mercaderies i/o viatgers, realitzar i controlar l'aprovisionament de materials i mercaderies...

Aquest cicle consta d'un total de 2.000 hores lectives.

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Febrer 2020 Places limitades!

Assignatures

99€ / 199€

Preu total del cicle: 2.385€

FP de Transport i Logística 100% oficial. Estudia al teu ritme!

Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 4

Gestió econòmica i financera de l’empresa

A través d'aquesta assignatura aprendràs a recopilar informació sobre iniciatives d'emprenedoria i les oportunitats de creació d'empreses i a establir la forma jurídica i les obligacions empresarials derivades de l'exercici d'una determinada activitat empresarial. A més, aprendràs a organitzar els tràmits per a l'obtenció de recursos necessaris per al finançament de les inversions i subministraments. També aprendràs a gestionar la tresoreria i les necessitats de finançament.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 5

Logística d'aprovisionament

Aquesta assignatura se centra en l'estudi de les necessitats de materials i terminis per a l'execució de programes de producció i distribució, així com en la planificació d'aprovisionament de productes. També aprendràs a fer el seguiment i avaluació dels proveïdors i a determinar les condicions de negociació de l'aprovisionament.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 11

Anglès

L'objectiu d'aquest mòdul és que adquireixis els coneixements d'anglès de nivell bàsic-intermedi que et permeti comprendre, interactuar i expressar-te en aquesta llengua. Especialment, abordant vocabulari i situacions específiques entorn al sector del transport i la logística.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 13

Formació i Orientació Laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, en especial, tot el referent a la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 2

Gestió administrativa del comerç internacional

L'objectiu d'aquest mòdul és que aprenguis a determinar organismes i institucions relacionades amb el comerç internacional, analitzant-ne les principals funcions. També aprendràs a organitzar un sistema d'informació eficaç per a les operacions de la gestió administrativa de la compravenda internacional, així com a elaborar i gestionar la documentació necessària en les operacions d'introducció/expedició de mercaderies en el comerç intracomuntari.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:14 hores

Preu: 199€
Mòdul 6

Logística de l'emmagatzematge

A través d'aquest mòdul seràs capaç d'identificar els règims d'emmagatzematge en el comerç nacional i internacional i la seva normativa, així com a reconèixer les funcions del magatzem en la cadena logística. També aprendràs a organitzar el procés d'emmagatzematge per tipus d'activitat i volum de mercaderia, optimitzant els espais i equipaments i el temps de manipulació i a gestionar les operacions de recepció i preparació d'encàrrecs.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 9

Transport internacional de mercaderies

Estudiant aquesta assignatura aprendràs a formalitzar contractes de transport terrestre i a gestionar la documentació de les operacions de transport internacional terrestre. També rebràs formació per tal de saber tramitar les assegurances de les mercaderies.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 1

Comercialització del transport i logística

Aquest mòdul se centra en la investigació de mercats i la promoció del servei de transport. Aprendràs a gestionar les relacions amb els clients i usuaris dels serveis en base a criteris de qualitat i a planificar el procés de venda del servei de transport organitzant la cartera de clients.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Mòdul 3

Gestió administrativa del transport i la logística

A través d'aquesta assignatura aprendràs a tramitar i gestionar les autoritzacions per dur a terme l'explotació tècnica del transport de mercaderies i viatgers per carretera. També estudiaràs tot allò relacionat amb els requisits dels conductors i els aspectes relacionats amb la contractació laboral, així com la compravenda i lloguer de vehicles, recanvis, carburants i altres subministraments necessaris per a l'exercici de l'activitat del transport per carretera.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Mòdul 7

Organització del transport de mercaderies

Aquest mòdul se centra l'estructura i el funcionament del departament d'explotació i en la planificació del servei de transport de mercaderies per carretera calculant les previsions de trànsit. Aprendràs a determinar els sistemes per al control de qualitat i del respecte al medi ambient del servei de transport de mercaderies per carretera.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Mòdul 8

Organització del transport de viatgers

Aquest mòdul et permetrà aprendre les característiques de les operacions de transport de viatgers, així com a determinar la tarifa o preu del bitllet o servei. També aprendràs a elaborar plans de transport, a coordinar l'equip de conductors i a planificar el control d'horaris i freqüències dels serveis de transport de viatgers per carretera.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 10

Organització d’altres serveis de transport

A través d'aquesta assignatura sabràs reconèixer els organismes i entitats relacionades amb el transport aeri, marítim i ferroviari i aprendràs a seleccionar la ruta necessària en cadascun dels casos.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Mòdul 12

Segona llengua estrangera

L'objectiu d'aquest mòdul és que adquireixis els coneixements de la segona llengua estrangera de nivell bàsic-intermedi que et permeti comprendre, interactuar i expressar-te en aquest idioma, sobretot, abordant vocabulari i situacions específiques entorn de l'àmbit del turisme. Així, adquiriràs les habilitats per estar en contacte amb interlocutors d'aquest idioma i de tenir un treball en el sector turístic en el qual necessitis executar aquesta segona llengua.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Mòdul 14

Projecte de Transport i Logística

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu. Serà el moment de demostrar que has adquirit les competències desenvolupades al llarg de la formació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Mòdul 15

Formació en Centres de Treball

En el mòdul de Formació en Centres de Treball es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 350 hores. Posa en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:21 hores

Titulació de Tècnic Superior en Transport i Logística 100% oficial

IILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

Al completar aquesta FP, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Transport i Logística, vàlid a tot el territori estatal.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’ autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior de Transport i Logística

Per matricular-te al cicle de Grau Superior has de tenir més de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
 • Tenir el títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el preuniversitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o un d'equivalent.
 • Haver superat la Prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

Si no compleixes cap dels requisits anteriors, hauràs de superar una prova d’accés a Grau Superior.

Sortides professionals

 • Gerent d'empresa de transports.
 • Comercial de serveis de transport.
 • Agent de transports
 • Operador de logística
 • Cap de magatzem

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo Prova gratis un mòdul de qualsevol dels nostres cicles formatius. Descobreix què t'espera a ILERNA Online!
Accés a:
Campus Virtual.
Material didàctic interactiu.
Exercicis autocorregibles.
Vídeos.


I molt més!

Classic La teva matrícula de sempre en la seva versió més completa.
Titulació oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40% de la nota final. El 60% restant surt de l'examen.

​ Accés immediat al Campus Virtual!. Nou!

​Accedeix al Campus Virtual des del moment en què et matriculis. Et podràs inscriure als teus exàmens i a les classes presencials (en cas que el cicle en tingui).

​Material didàctic interactiu.

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarrega-te'ls i imprimeix-te'ls o, simplement, gaudeix-los en la pantalla, amb accessos directes a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repassaràs juntament amb el teu professor/a el temari que s'estigui donant setmana a setmana a través de classes en directe.

​Recursos interactius per al repàs del temari.

​Estudiar serà més divertit amb els exercicis autocorregibles que et proposem. Una forma molt amena de repassar el temari i d'interioritzar i reforçar els conceptes més importants!

3 simulacions d'examen.

​Les tres simulacions d'examen et permetran fer-te una idea del tipus d'examen que t'espera al final del semestre.

​Resol els teus dubtes en 24 hores.

Els teus professors es comprometen a respondre qualsevol pregunta que els facis arribar en un termini de 24 hores (48 hores si és festiu o cap de setmana). Estudiaràs sempre en companyia!

Premium Inclou tots els beneficis del Classic i guanyaràs en comoditat!
La condició Premium és per alumne, no per assignatura.
Accés immediat al Campus Virtual i al material didàctic de l'assignatura.
Descompte del 10% en llibres i marxandatge.
Gestor personal i exclusiu.

Oblida’t de tot! Tindràs assignat un Gestor que t'acompanyarà durant tot el semestre a ILERNA Online i gestionarà tots els teus tràmits, et recordarà les dates importants...

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarregate'ls i imprimeix-los o, simplement, gaudeix-los a la pantalla, amb accessos directes a videos, recursos, etc.

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.