Aquesta web utilitza cookies i altres tecnologíes per a oferir-li una millor experiencia.Política de Cookies

Producto añadido correctamente a tu mochila.

Quantitat
Total

Hi ha 0 ítems al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.

Total productes (amb impostos)
Total (amb impostos)
Seguir comprant Passar per caixa

Com funciona?

Escull les teves assignatures
Escull les teves assignatures
Estudia amb l'ajuda d'un tutor personal
Estudia amb l'ajuda d'un tutor personal
Aprova el nostre exàmen i obté el teu títol oficial
Aprova el nostre exàmen i obté el teu títol oficial

Flexibilitat, atenció personalitzada i cap lligam. A ILERNA l’alumne és la gran prioritat i per aquest motiu tot s’adapta a tu i no al contrari. Tu marcaràs el ritme des del principi. Matricula’t per mòduls, aprova’ls i aconsegueix la certificació oficial de cada un d’ells. Fàcil i senzill!

Titulació oficial

ILERNA és un centre reconegut, autoritzat i homologat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir Formació Professional, tant en modalitat presencial com a distància. Totes les titulacions són les oficials i vàlides 100% a tot el territori espanyol. ILERNA compta amb l’autorització per a impartir, de forma presencial i a distància, els següents cicles:

 • Grau Mitjà
  • Cures Auxiliars d'Infermeria
  • Vídeo DJ i So
  • Gestió Administrativa
  • Sistemes Microinformàtics i Xarxes
 • Grau Superior
  • Higiene Bucodental
  • Educació Infantil
  • Administració i Finances
  • Assistencia a la Direcció
  • Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma
  • Desenvolupament d'Aplicacions Web
  • 3D, Jocs i Entorns Interactius

ILERNA Madrid és un centre autoritzat i homologat per la Comunitat de Madrid per a impartir Formació Professional en modalitat presencial.

Sense proves lliures

La titulació oficial l’obtindràs a través dels nostres exàmens. A ILERNA no preparem per a proves lliures ni res per l’estil. Nosaltres t’ensenyem, nosaltres t’examinem i, si aproves tots els exàmens, obtindràs la titulació oficial corresponent. Així de fàcil i senzill. Sense trampes ni enginys ni falses promeses!

Matriculació modular

A ILERNA Online trobaràs la flexibilitat necessària per a poder compaginar els estudis amb les teves obligacions diàries. Cada semestre escolliràs quines assignatures, i quantes, vols estudiar i només et matricularàs d’elles. No hi ha obligacions de cap tipus ni límits de mínims o màxims… Tu marques el teu propi ritme d’estudi.

Atenció personalitzada

Tu ets la nostra raó de ser. I notaràs que t’acompanyem en tot el procés d’aprenentatge. El compromís tant de professors com de personal del centre en la modalitat no presencial és clar: obtindràs resposta a qualsevol pregunta en menys de 24 hores entre setmana i en menys de 48 els festius i caps de setmana.

Prop teu

ILERNA compta amb dos centres presencials a Madrid i a Lleida, però a més compta amb la col·laboració de diversos centres formatius per tot el territori espanyol. Examinant-te a la teva capital de província notaràs que, efectivament, estem més a prop teu del que et sembla.

Pràctiques a l'empresa

Estudiïs en modalitat presencial o a distància, realitzaràs les pràctiques o Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses de la teva zona de residència. Te les busquem sense problemes o ens les pots proporcionar o suggerir tu mateix. Fins i tot en les pràctiques som flexibles! Per descomptat, l’horari que portis a terme a l’empresa estarà totalment pactat i es prioritzarà que puguis compaginar les pràctiques amb les teves obligacions diàries personals, laborals o acadèmiques.