Opinions d'alumnes d'ILERNA Online

Qui millor que els propis alumnes per opinar sobre ILERNA Online? Coneix, de primera mà, com és, com ha estat i com està sent la seva experiència d'estudi a través de les opinions i puntuacions que van deixant a la pàgina web.

La valoració global es calcula a partir de les opinions individuals dels alumnes així com d'altres factors, com l'antiguitat de l'opinió i la fiabilitat, per assegurar que reflecteixi la qualitat del nostre centre d'una manera justa i precisa.

Valoración global
5
5/5
Pere Bonet   5/5
04 Març 2019

Un excel·lent lloc per a formar-se. Modern i funcional sistema online que et permet estudiar des de casa

Fernando Sanchez   5/5
26 Febrer 2019

Centre oficial d'estudis 100% recomanable. He tingut una experiència molt positiva. Donen una excel·lent atenció personalitzada. Disposen d'un sistema d'aprenentatge efectiu amb professionals molt qualificats i horari flexible. Tot són facilitats perquè amb una mica d'esforç i il·lusió puguem aconseguir els nostres objectius.

María José Nuñez   5/5
16 Febrer 2019

Fantàstic per estudiar a distància.

David Rodriguez   5/5
13 Febrer 2019

El primer trimestre excel·lent.

Luminita Sima   5/5
20 Gener 2019

Ilerna m'ha proporcionat els mitjans i el suport que tant necessitava per a animar-me a tornar a estudiar amb l'edat que tinc. Em sento acompanyada en el meu esforç de tirar endavant i millorar. La modalitat online em proporciona la llibertat d'estudiar en els moments que tinc disponibles, d'una banda, i d'altra banda m'obliga a mantenir un ritme constant i ser consistent en els meus esforços a través de l'avaluació contínua. Els professors estan sempre presents a través de tutories , fòrum, missatges contestats amb promptitud. Són pròxims i es veuen interessats per la trajectòria acadèmica dels alumnes, realment et sostenen i t'animen perquè continuïs donant el millor, sense posar pressió, també t'infonen tranquil·litat i confiança. Si realment et compromets a estudiar, no pots fallar amb Ilerna. Gràcies!!!

Paco Cayrols   5/5
13 Decembre 2018

Estic matriculat en cicle programació a distància ,estic molt satisfet amb els profesor@s que he tingut i la forma d'enfocar les classes t'obliga sense adonar-te però amb molt d'esforç a progressar, recomano que si vas des de 0 comencis a poc a poc aclimatant-te amb una o dues assignatures com a molt, si no et pots atabalar i deixar-lo amb qualsevol excusa. Els professors són molt comprensius t'ajuden el màxim, la resta aquesta a la nostra mà.

Garazi Gorostiaga   5/5
13 Decembre 2018

Facilitats per estudair, els treballs puntuen molt de cara a la nota final.

Pérez   5/5
13 Decembre 2018

Vaig estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataformes i només puc dir que sempre es van portar correctament en tot moment i que me'n alegro d'haver estudiat amb això aquest grau superior d'informàtica, els professors que vaig tenir sempre van ser genials i professionals, i si haig de donar una ressenya només dir que va ser genial

Ishia Pérez   5/5
03 Decembre 2018

Estic molt contenta. Es nota que volen millorar cada dia i per a mi això és el més important. Ho recomano! :)

Cristina Zamora   5/5
03 Decembre 2018

Només porto un semestre restudiant a ILERNA Online però estic molt contenta.