Opinions d'alumnes d'ILERNA Online

Qui millor que els propis alumnes per opinar sobre ILERNA Online? Coneix, de primera mà, com és, com ha estat i com està sent la seva experiència d'estudi a través de les opinions i puntuacions que van deixant a la pàgina web.

La valoració global es calcula a partir de les opinions individuals dels alumnes així com d'altres factors, com l'antiguitat de l'opinió i la fiabilitat, per assegurar que reflecteixi la qualitat del nostre centre d'una manera justa i precisa.

Valoració global
4.81
4.81/5
Josep Oriol López   5/5

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància

13 de febrer de 2020

Molt bona opció. Contesten als dubtes molt ràpid, els professors són molt atents i t'ho expliquen tot totes les vegades que siguin necessàries. Les videotutories són molt útils, les PACs, molt encertades. En resum, i em repeteixo, molt bona opció.

Aroha González   5/5

Tècnic Superior en Educació Infantil a distància

04 de febrer de 2020

Molt recomanable, tracte exquisit.

Aroha González   5/5

Tècnic Superior en Educació Infantil a distància

04 de febrer de 2020

Molt recomanable, tracte exquisit.

Pere Bonet   5/5

Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància

04 de març de 2019

Un excel·lent lloc per a formar-se. Modern i funcional sistema online que et permet estudiar des de casa

Fernando Sanchez   5/5

Tècnic Superior en Assistència a la Direcció a distància

26 de febrer de 2019

Centre oficial d'estudis 100% recomanable. He tingut una experiència molt positiva. Donen una excel·lent atenció personalitzada. Disposen d'un sistema d'aprenentatge efectiu amb professionals molt qualificats i horari flexible. Tot són facilitats perquè amb una mica d'esforç i il·lusió puguem aconseguir els nostres objectius.

María José Nuñez   5/5

Tècnic Superior en Educació Infantil a distància

16 de febrer de 2019

Fantàstic per estudiar a distància.

David Rodriguez   5/5

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància

13 de febrer de 2019

El primer trimestre excel·lent.

Luminita Sima   5/5

Tècnic Superior en Administració i Finances a distància

20 de gener de 2019

Ilerna m'ha proporcionat els mitjans i el suport que tant necessitava per a animar-me a tornar a estudiar amb l'edat que tinc. Em sento acompanyada en el meu esforç de tirar endavant i millorar. La modalitat online em proporciona la llibertat d'estudiar en els moments que tinc disponibles, d'una banda, i d'altra banda m'obliga a mantenir un ritme constant i ser consistent en els meus esforços a través de l'avaluació contínua. Els professors estan sempre presents a través de tutories , fòrum, missatges contestats amb promptitud. Són pròxims i es veuen interessats per la trajectòria acadèmica dels alumnes, realment et sostenen i t'animen perquè continuïs donant el millor, sense posar pressió, també t'infonen tranquil·litat i confiança. Si realment et compromets a estudiar, no pots fallar amb Ilerna. Gràcies!!!

Paco Cayrols   5/5

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web a distància

13 de desembre de 2018

Estic matriculat en cicle programació a distància ,estic molt satisfet amb els [email protected] que he tingut i la forma d'enfocar les classes t'obliga sense adonar-te però amb molt d'esforç a progressar, recomano que si vas des de 0 comencis a poc a poc aclimatant-te amb una o dues assignatures com a molt, si no et pots atabalar i deixar-lo amb qualsevol excusa. Els professors són molt comprensius t'ajuden el màxim, la resta aquesta a la nostra mà.

Pérez   5/5

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància

13 de desembre de 2018

Vaig estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataformes i només puc dir que sempre es van portar correctament en tot moment i que me'n alegro d'haver estudiat amb això aquest grau superior d'informàtica, els professors que vaig tenir sempre van ser genials i professionals, i si haig de donar una ressenya només dir que va ser genial

Garazi Gorostiaga   5/5

Tècnic Superior en Educació Infantil a distància

13 de desembre de 2018

Facilitats per estudair, els treballs puntuen molt de cara a la nota final.

Ishia Pérez   5/5

Tècnic Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius a distància

03 de desembre de 2018

Estic molt contenta. Es nota que volen millorar cada dia i per a mi això és el més important. Ho recomano! :)

Cristina Zamora   5/5

Tècnic Superior en Assistència a la Direcció a distància

03 de desembre de 2018

Només porto un semestre restudiant a ILERNA Online però estic molt contenta.

Mamen Marrero   5/5

Tècnic Superior en Administració i Finances a distància

09 de novembre de 2018

És un centre privat, a través del qual pots realitzar CFGS de diverses especialitats. El material d'estudi que aporten per a cada mòdul d'estudi està bé comparat amb altres centres online, igual que el campus online, però és millorable qüestions com les vídeo tutories i el material complementari d'estudi, perquè en ocasions sorgeixen de la improvisació, a més no s'aporten comentaris de les PACS (activitats) que es realitzen de manera que no pots saber què és millorable, no hi ha un seguiment individualitzat per alumne. És possible realitzar els exàmens a les capitals de totes les províncies, però crec que es facilita les publish_inis a unes més que a altres, havent de realitzar 4 o 5 exàmens en una mateixa data per exemple a Tenerife, sense tenir l'opció de desplaçar-te a una altra província propera Las Palmas, ja que també es realitza a la mateixa data. Et pots beneficiar de descomptes de fins al 20% de cada mòdul, quan la matriculació es realitza amb diversos mesos d'antelació.

Daniel González   5/5

Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància

08 de novembre de 2018

Molt bons t'ajuden en tot el possible,

Josune Lazkano   5/5

Tècnic Superior en Administració i Finances a distància

08 de novembre de 2018

La meva experiència està sent molt positiva.

Naiara Jud   5/5

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria a distància

10 de setembre de 2018

Recomano aquesta escola 100%. S'adapten molt bé a les circumstàncies personals de cadascun, estan sempre molt atents als dubtes i consultes i la metodologia és molt agradable.

Javi Robles   5/5

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web a distància

10 de setembre de 2018

Ho recomano totalment. Els professors són boníssims, fan les classes en vídeo tutories i les graven perquè puguis veure-les les vegades que vulguis. Responen als teus dubtes ràpidament. La Plataforma en si és molt bona i el sistema d'estudi és perfecte, amb avaluació contínua a través de treballs cada 10 dies i després examen final. Em permet treballar i estudiar al mateix temps i em sembla millor que una acadèmia presencial al tenir tot gravat i accés als professors en tot moment. He començat DAW i vaig aprovar el primer curs, ja m'he matriculat al segon

Ángela Vicente   5/5

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria a distància

06 de setembre de 2018

M'he matriculat aquest passat trimestre en dues assignatures, la meva experiència ha estat molt bona de fet per a aquest següent trimestre m'he matriculat en tres assignatures. Estic matriculada en el mòdul d'auxiliar d'infermeria els exàmens del passat mes de juny van ser genials. La forma d'estudiar m'agrada, els professors m'han ajudat bastant. En general la meva experiència és boníssima ho recomanaria a qualsevol persona.

María Castillo   5/5

Tècnic Superior en Higiene Bucodental a distància

06 de setembre de 2018

La meva experiència amb aquest centre està sent molt positiva. En tot moment en sents recolzat dels professors. Molt satisfeta amb aquest centre!

María J.C.   5/5

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria a distància

06 de setembre de 2018

Al febrer, em va sortir la publicitat per Facebook, fins a aquest moment no els coneixia. Després de llegir els comentaris de la gent que escrivia en la seva pàgina i comprovar que la titulació era oficial, vaig decidir matricular-me, per a provar, de tres assignatures de Cures Auxiliars d'Infermeria. Des del primer moment he sentit que formava part d'una gran família. He rebut trucades per a veure com ho portava, per a preguntar-me la meva opinió, saber si estava contenta. He tingut als professors per a qualsevol dubte a un cop de ratolí. Per a les classes presencials (en aquest cicle formatiu hi ha diverses assignatures que tenen hores presencials) vaig decidir anar a Madrid. Ho vaig passar pipa, se'm va fer curt. Un 10 per a la profe (no recordo el nom, però estava embarassada). No fa molt vaig coincidir amb una noia que està estudiant en una acadèmia per als exàmens per lliure. Va haver de pagar per endavant els dos anys, va anar a Madrid a examinar-se de tres o quatre assignatures i diu que res que veure el que va preparar en la seva acadèmia, amb aquestes proves...diners tirats. Així que jo ho tinc clar, Ilerna Online . Un altre 10 per a ells.

Lola Ortega   5/5

Tècnic Superior en Administració i Finances a distància

11 de agost de 2018

Ilerna online et dóna l'oportunitat d'obtenir un títol homologat, dedicant-li el temps necessari per no haver d'anar a classes presencials

Patricia Granizo   5/5

Tècnic Superior en Higiene Bucodental a distància

04 de agost de 2018

Tracte excel·lent i a més estan molt implicats amb els seus alumnes! Ho recomano 100%

Francisco Javier Sanz   5/5

Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància

02 de agost de 2018

Una molt bona inversió en el nostre futur.

Marina Doblas   5/5

Tècnic Superior en Higiene Bucodental a distància

26 de juliol de 2018

El millor qualitat - preu que he trobat. Si voleu realitzar estudis a distància us ho aconsello. És perfecte per a persones que estan treballant o a causa d'altres assumptes, tinguin poc temps.

Javier B.   5/5

Tècnic Superior en Administració i Finances a distància

21 de juliol de 2018

Jo estic molt content.. sobretot amb els professors que al final és el més important. Mercè és una bellíssima persona, i Jesús Valencia i Pilar Baiona.. també i t'ajuden molt, són molt molt macos la veritat. Tot el personal de Ilerna en general és de 10.

Carina Pérez   5/5

Tècnic Superior en Higiene Bucodental a distància

20 de juliol de 2018

Per mi el més important és que pots compaginar-ho amb el treball. Hi ha professors molt bons. Encara que la qualitat del material didàctic es podria millorar. Però ho recomano.

Sheyla Guisado   5/5

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria a distància

20 de juliol de 2018

100% satisfeta amb Ilerna Online, els professors sempre pendents dels alumnes, dels dubtes, que l'estudi sigui el més fàcil i amè possible i alhora poder aprendre com més millor. L'atenció per part de l'equip de Ilerna també de 10, sempre contesten els dubtes molt ràpid, són molt amables, es preocupen pels alumnes i a més tenen detalls cada semestre que són de valorar. En general estic molt contenta d'haver triat Ilerna Online, ja només em queden les pràctiques per a finalitzar els meus estudis i sens dubte tornaria a repetir amb ells.

Andreu Marín   5/5

Tècnic Superior en Educació Infantil a distància

20 de juliol de 2018

Després de dos semestres només puc dir coses bones d'ILERNA. Bon tracte, bons docents, facilitat de contacte per a gestions, interfície bastant senzilla del Campus online...

Beatriz Arellano   5/5

Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat a distància

20 de juliol de 2018

Bons continguts, professors disponibles a gairebé qualsevol hora i plataforma molt fàcil d'usar i intuïtiva.

Veure més opinions