Aquesta web utilitza cookies i altres tecnologíes per a oferir-li una millor experiencia.Política de Cookies
CAT

S'ha afegit l'assignatura a la vostra motxila

Quantitat
Total

Hi ha 0 ítems al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.

Total assignatures (amb impostos)
Total (amb impostos)
Seguir comprant Passar per caixa

Sobre ILERNA, el teu centre de FP online i presencial

ILERNA centra tots els seus esforços en promoure una Formació Professional professionalitzadora, integradora i innovadora, reforçant els valors tradicionals que sempre ens ha identificat com són la cultura de l'esforç, l'atenció personalitzada, la internacionalització, les noves tecnologies i, sobretot, la innovació constant en tots els àmbits, per a aconseguir un gran repte i convertir-lo en una realitat immediata que ja ha començat a donar fruits... una nova manera d'entendre la Formació Professional.

El Centre Integral de Formació Professional ILERNA imparteix cicles formatius, tant en modalitat presencial, a través d'ILERNA Lleida i ILERNA Madrid, com en modalitat no presencial, a distància, a través d'ILERNA Online.

Totes les titulacions que s’imparteixen en ambdues modalitats són oficials, vàlides 100% a tota Espanya i s'obtenen directament a través dels exàmens d’ILERNA, sense haver de passar per proves lliures.

El segell ILERNA està present en totes les modalitats. I és que són més de 50 anys d’experiència en el sector educatiu i més de 15.000 alumnes formats a les nostres aules els que ens avalen. La nostra prioritat és l’alumne i l’atenció, completament personalitzada, que ajudarà a que s’estudiï el que s’estudiï, sigui a distància o en un dels nostres centres presencials, l’alumne no es sentirà mai sol en el procés d’aprenentatge.

MISSIÓ:

  • Formem amb qüalitat PERSONES per a que esdevinguin els millors professionals per a les millors empreses.

VISIÓ:

  • Ser un centre de referència en Formació Professionalitzadora, generant un alt valor afegit, basat en la innovació i el desenvolupament constant, sense perdre de vista la nostra identitat.

VALORS:

  • Orientació a l'alumne.
  • Compromís amb la societat.
  • Implicació en el projecte.
  • Experiència.
  • Integritat.
  • Innovació.
  • Profesionalització.

Sol·licita més informació

Enviant el formulari acceptes la nostra política de privacitat

O si lo prefieres, llámanos:

900 730 222

(Llamada gratuita)

Horari de dilluns a dijous
de 9 a 14h i de 16 a 19h. Divendres de 8 a 15h