Aquesta web utilitza cookies i altres tecnologíes per a oferir-li una millor experiencia.Política de Cookies

S'ha afegit el producte a la vostra comanda

Quantitat
Total

Hi ha 0 productes a la vostra comanda. Hi ha 1 producte a la vostra comanda.

Total productes (amb impostos)
Total (amb impostos)
Continuar la comanda Finalitzar la comanda
titulacion oficial

ILERNA Lleida > Assessorament i Reconeixement

Assessorament i Reconeixement

L'Assessorament i el Reconeixement són dos processos diferenciats i individualitzats a través dels quals pots optimitzar la teva formació i augmentar les teves pròpies possibilitats de promoció professional. Tota la teva experiència professional i tota la teva formació complementària poden veure's reconegudes en l'àmbit acadèmic i, en conseqüència, comportar l'acreditació de determinats mòduls o crèdits, o d'algunes unitats formatives, d'un cicle formatiu concret.

D'acord amb la teva vida laboral, la teva formació complementària i els teus propis interessos i capacitats, el servei d'Assessorament definirà el teu objectiu professional i et proporcionarà l'itinerari formatiu més adient per a aconseguir-lo dins de la Formació Professional. Així, entre altres coses, sabràs a quins crèdits o mòduls dels diferents cicles pots aspirar a veure reconeguts i, per tant, acreditats.

Al servei de Reconeixement, a partir de l'indispensable informe obtingut a l'Assessorament, s'avaluarà la possibilitat de veure reconeguda acadèmicament la teva experiència professional, equiparant tots els teus treballs i tasques, així com i també la teva formació complementària, amb els continguts dels cicles d'FP relacionats. Al final del procés, obtindràs un certificat oficial en el qual es detallaran els crèdits o mòduls reconeguts.

El Servei d'assessorament en la formació professional del sistema educatiu i el Servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials són dues actuacions regulades a la Resolució ENS/1891/2012, de 23 d'agost, d'organització de diverses mesures flexibilitzadores i actuacions en la formació professional inicial.

CARACTERÍSTIQUES I REQUISITS

Servei d'assessorament

Servei de reconeixement