Aquesta web utilitza cookies i altres tecnologíes per a oferir-li una millor experiencia.Política de Cookies

S'ha afegit el producte a la vostra comanda

Quantitat
Total

Hi ha 0 productes a la vostra comanda. Hi ha 1 producte a la vostra comanda.

Total productes (amb impostos)
Total (amb impostos)
Continuar la comanda Finalitzar la comanda
titulacion oficial

Servei de reconeixement

EN QUÈ CONSISTEIX EL SERVEI DE RECONEIXEMENT

Permet a les persones adultes valorar els aprenentatges que han adquirit i obtenir la correspondència amb els ensenyaments professionals del sistema educatiu.

A partir d’un assessorament previ realitzat per part d’un expert en el sector, que conclou amb l’emissió d’un informe d’assessorament que indica, entre d’altres, les unitats formatives o mòduls professionals susceptibles de ser reconeguts, s’inicia l’etapa de reconeixement acadèmic. Una vegada assolida, s’obté una certificació acadèmica de les unitats formatives o mòduls professionals reconeguts.

Les unitats formatives o mòduls que s’han reconegut poden capitalitzar-se per obtenir un títol de formació professional, sempre que es disposi dels requisits acadèmics d’accés.

A QUI S’ADREÇA

A les persones adultes amb experiència que volen que se’ls reconegui la seva experiència en relació amb els títols oficials de formació professional.

Per accedir als serveis de reconeixement cal disposar de l’informe previ d’assessorament.

AVANTATGES

És una oportunitat per obtenir el reconeixement acadèmic de l’experiència laboral adquirida i capitalitzar-la en relació amb els títols de formació professional.

SOL·LICITA

MÉS INFORMACIÓ