Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància

4.92/5 4.92  (3 opinions)
Centro oficial inscrito en el registro estatal
fp online Código centro : 25002775

Amb aquesta titulació oficial i homologada podràs treballar com a tècnic instal·lador informàtic o de manteniment.

En aquest Grau Mitjà d’Informàtica aprendràs a configurar equips, muntar i desmuntar xarxes informàtiques, cablejar instal·lacions, configurar servidors… i adquiriràs nocions bàsiques de llenguatges de programació com HTML. És la introducció perfecta al món de la Informàtica. Aquest cicle consta de 2.000 hores de càrrega lectiva. 

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Febrer 2020 Places limitades!

Assignatures

99€ / 169€

Preu total del cicle: 1.967€

FP de Sistemes Microinformàtics i Xarxes 100% oficial. Estudia al teu ritme!¿Vols ser [email protected] Premium?

Ser [email protected] Premium són tot beneficis. Des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al temari de les teves assignatures. Podràs començar a estudiar quan vulguis! Tindràs a la teva disposició un Gestor personal amb qui podràs contactar via Whatsapp. També tindràs un descompte del 10% en la compra de marxandatge i llibres en format paper. I despeses d'enviament gratuïtes a la Península i a les Balears. Descompte en despeses d'enviament a les Illes Canàries.

*La condició d’[email protected] Premium s'haurà de renovar a cada curs/semestre, si així es desitja. 

Compara las modalidades
Preu: 50,00 €


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 1

Muntatge i manteniment d'equips

En aquest mòdul aprendràs quina és la naturalesa de l'electricitat i com es mesuren els seus valors. Coneixeràs els components de les fonts d'alimentació d'un ordinador i quins valors típics donen per garantir el correcte funcionament dels dispositius. A més, veuràs també la importància de la prevenció de riscos laborals en el sector de la microinformàtica.

També estudiaràs les principals unitats funcionals d'un sistema informàtic per després poder relacionar-les amb maquinari concret.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 169€
Mòdul 2

Sistemes operatius monolloc

En aquest mòdul veuràs l'arquitectura de computadores i processos. No obstant això, el més tangible és la instal·lació i configuració de sistemes operatius Linux i Windows, tant en màquines virtuals com en màquines físiques.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 169€
Mòdul 11

Anglès

L'objectiu d'aquest mòdul és que adquireixis els coneixements d'anglès de nivell bàsic-intermedi que et permeti comprendre, interactuar i expressar-te en aquesta llengua. Especialment, abordant vocabulari i situacions específiques entorn de l'àmbit de la informàtica.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 169€
Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 3

Aplicacions ofimàtiques

En aquest mòdul estudiaràs, bàsicament, l'ofimàtica. Treballaràs amb el paquet Office, així que hauràs de tenir instal·lat Word, PowerPoint, Excel i Access.

També adquiriràs nocions de tècniques de suport, com solucionar problemes, manuals, el correu i agenda electrònica amb Gmail i Outlook. Finalment, abordaràs l'edició d'imatge i vídeo, treballant amb Gimp i MovieMaker.

Programari/aplicacions que utilitzarem: Office (pagament), Gimp (gratuït), MovieMaker (gratuït), Gmail (gratuït).

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Preu: 169€
Mòdul 4

Sistemes operatius en xarxa

En aquest mòdul instal·laràs i treballaràs amb els sistemes operatius en xarxa, tant lliures com de propietat, aprenent a configurar-los per utilitzar-los com a servidors.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 169€
Mòdul 5

Xarxes locals

En aquest mòdul treballaràs tot allò relacionat amb les xarxes locals. És a dir, quins avantatges tenen, protocols, dispositius de xarxa, mitjans de transmissió de dades, seguretat, protecció, dispositius de gestió de dades, configuració de xarxa, comandaments específics per detectar problemes a la xarxa, localització i resolució d'incidències.

Programari que utilitzarem: Cisco Packet Tracert (gratuït), inSSIDer (gratuït).

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Preu: 169€
Mòdul 9

Formació i orientació laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, especialment, tot allò relacionat amb la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals. També aprofundiràs en aspectes sobre la prevenció de riscos laborals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 6

Seguretat informàtica

En aquest mòdul entendràs la importància de la seguretat informàtica i de tots els sistemes que la constitueixen. Podràs diferenciar entre seguretat passiva i seguretat activa, veuràs mecanismes tals com els SAI, els tallafocs, les còpies de seguretat i la criptografia, així com l'escaneig i monitoratge de xarxes. A més, aprendràs a reconèixer la legislació i normativa sobre seguretat i protecció de dades.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 169€
Mòdul 7

Serveis de xarxa

En aquest mòdul aprendràs a instal·lar i mantenir serveis en xarxes informàtiques cablejades i sense fils. Per a això, aprendràs les principals característiques i el funcionament dels serveis de configuració dinàmica i de resolució de noms. També seràs capaç de gestionar servidors de transferència d'arxius, servidors de correu electrònic i servidors web, i a establir i optimitzar l'accés a xarxes públiques, així com a gestionar els diferents mètodes d'accés remot.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Preu: 169€
Mòdul 8

Aplicacions web

En aquest mòdul abordaràs tot el relacionat amb les aplicacions web, partint de gestors d'arxius web (com Dropbox, Picasa, Youtube, Otixo, Google Drive, Microsoft SkyDrive), passant per gestors de continguts (Joomla) i d'aprenentatge (Moodle). També veuràs portals web d'aprenentatges (blogs, wikis, etc.).

L'última Unitat Formativa se centra en fonaments d'HTML i CSS, per la qual cosa acabaràs creant una pàgina web.

Programari/aplicacions que utilitzarem: Dropbox (gratuït), Picasa (gratuït), Youtube (gratuït), Otixo (gratuït), Google Drive (gratuït), Microsoft SkyDrive (gratuït), Joomla (gratuït), Moodle (gratuït) WordPress (gratuït), Wikispaces (gratuït).

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 169€
Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 10

Empresa i iniciativa emprenedora

En aquest mòdul adquiriràs una visió global del món empresarial, així com de tot el que s'ha de saber per iniciar l'aventura de la emprenedoria i la posada en marxa d'una empresa.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Mòdul 12

Síntesi

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu: instal·lació d'un maquinari, programari i creació d'una web tenint en compte els estils actuals de disseny. Serà el moment de demostrar que has adquirit les competències desenvolupades al llarg de la formació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 13

Formació en centres de treball

Útlim dia de matriculació: 22 de desembre

En el mòdul d’FCT es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 350 hores. Posa en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

Preu: 149€

Titulació de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes 100% oficial

LERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

Al completar aquesta FP iformàtica, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, vàlid a tot el territori estatal.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’ autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu d'Informàtica

Per matricular-te al cicle de Grau Mitjà, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).
 • Tenir el títol de Tècnic/a o de Tècnic/a auxiliar.
 • Haver superat el curs específic per a l’accés als cicles formatius de Grau Mitjà (CAM).
 • Haver superat el segon curs del Batxillerat Unificat i Polivalent (BUP).
 • Tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics.
 • Haver superat els mòduls obligatoris d’un programa de qualificació professional inicial (PQPI).
 • Haver superat la Prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
 • Tenir el títol per accedir a un cicle formatiu de Grau Superior.
 • Haver superat la prova d'accés a un cicle de Grau Mitjà. 

Sortides professionals

 • Tècnic instal·lador i reparador o tècnica instal·ladora i reparadora d'equips informàtics.
 • Tècnic o tècnica en manteniment de sistemes informàtics.
 • Tècnic o tècnica en manteniment de serveis d'internet.
 • Tècnic o tècnica de suport informàtic.
 • Tècnic o tècnica de xarxes de dades.

Opinions de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància

Pere Bonet   5/5
04 de març de 2019

Un excel·lent lloc per a formar-se. Modern i funcional sistema online que et permet estudiar des de casa

Daniel González   5/5
08 de novembre de 2018

Molt bons t'ajuden en tot el possible,

Francisco Javier Sanz   5/5
02 de agost de 2018

Una molt bona inversió en el nostre futur.

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo Prova gratis un mòdul de qualsevol dels nostres cicles formatius. Descobreix què t'espera a ILERNA Online!
Accés a:
Campus Virtual.
Material didàctic interactiu.
Exercicis autocorregibles.
Vídeos.


I molt més!

Classic La teva matrícula de sempre en la seva versió més completa.
Titulació oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40% de la nota final. El 60% restant surt de l'examen.

​ Accés immediat al Campus Virtual!. Nou!

​Accedeix al Campus Virtual des del moment en què et matriculis. Et podràs inscriure als teus exàmens i a les classes presencials (en cas que el cicle en tingui).

​Material didàctic interactiu.

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarrega-te'ls i imprimeix-te'ls o, simplement, gaudeix-los en la pantalla, amb accessos directes a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repassaràs juntament amb el teu professor/a el temari que s'estigui donant setmana a setmana a través de classes en directe.

​Recursos interactius per al repàs del temari.

​Estudiar serà més divertit amb els exercicis autocorregibles que et proposem. Una forma molt amena de repassar el temari i d'interioritzar i reforçar els conceptes més importants!

3 simulacions d'examen.

​Les tres simulacions d'examen et permetran fer-te una idea del tipus d'examen que t'espera al final del semestre.

​Resol els teus dubtes en 24 hores.

Els teus professors es comprometen a respondre qualsevol pregunta que els facis arribar en un termini de 24 hores (48 hores si és festiu o cap de setmana). Estudiaràs sempre en companyia!

Premium Inclou tots els beneficis del Classic i guanyaràs en comoditat!
La condició Premium és per alumne, no per assignatura.
Accés immediat al Campus Virtual i al material didàctic de l'assignatura.
Descompte del 10% en llibres i marxandatge.
Gestor personal i exclusiu.

Oblida’t de tot! Tindràs assignat un Gestor que t'acompanyarà durant tot el semestre a ILERNA Online i gestionarà tots els teus tràmits, et recordarà les dates importants...

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarregate'ls i imprimeix-los o, simplement, gaudeix-los a la pantalla, amb accessos directes a videos, recursos, etc.

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.