Tècnic Superior en Assistència a la Direcció a distància

5.00/5 5.00  (2 opinions)
Centre oficial inscrit en el registre estatal
fp online Código centro : 25002775

Aquesta titulació oficial i homologada substitueix a l’antiga FP de Secretariat i et permetrà treballar com a assistent de direcció i et capacitarà per a organitzar agendes i esdeveniments.

Assistència a la Direcció ofereix una formació més completa, amb una part enfocada a les relacions públiques, a la gestió i a l’organització d’esdeveniments, i amb una altra més pròxima al cicle d’Administració i Finances, amb el que comparteix un bon nombre d’assignatures.

Aquesta formació consta de 2.000 hores de càrrega lectiva. 

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Febrer 2020 Places limitades!

Assignatures

99€ / 199€

Preu total del cicle: 2.436€

FP de Assistència a la Direcció 100% oficial. Estudia al teu ritme!¿Vols ser [email protected] Premium?

Ser [email protected] Premium són tot beneficis. Des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al temari de les teves assignatures. Podràs començar a estudiar quan vulguis! Tindràs a la teva disposició un Gestor personal amb qui podràs contactar via Whatsapp. També tindràs un descompte del 10% en la compra de marxandatge i llibres en format paper. I despeses d'enviament gratuïtes a la Península i a les Balears. Descompte en despeses d'enviament a les Illes Canàries.

*La condició d’[email protected] Premium s'haurà de renovar a cada curs/semestre, si així es desitja. 

Compara las modalidades
Preu: 50,00 €


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 1

Comunicació i atenció al client

En aquest mòdul s'abordarà la importància de la comunicació en l'àmbit empresarial, tant a nivell intern com a extern. També s'aprofundirà als diferents canals d'atenció per atendre al client, consumidor o usuari i aprendràs a utilitzar les eines i canals més afins en cada situació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 3A

Procés integral de l’activitat comercial

El mòdul 3 es divideix en dues parts i requereix comprendre bé tots els conceptes. En el bloc A abordaràs tota la part de comptabilitat: una aproximació a la comptabilitat i al Pla General comptable i treballaràs el concepte de patrimoni, inventari i masses patrimonials. També aprendràs a calcular les operacions comptables més habituals i aprofundiràs en la comptabilització de les compres, vendes i totes les operacions relacionades amb elles.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 5

Ofimàtica i procés de la informació

L'objectiu d'aquest mòdul és aprendre a desenvolupar-se de forma efectiva amb l'ordinador i a usar de forma competent una suite ofimàtica (paquet d’Office i el gratuït de Google). Per a això, aprendràs a gestionar arxius i carpetes i a realitzar cerques, a usar processadors de textos, fulls de càlcul i algun sistema de gestió de base de dades simple. Finalment, també aprendràs a elaborar presentacions multimèdia i a gestionar el correu i l'agenda electrònica.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 2

Gestió de la documentació jurídica i empresarial

L'objectiu general d'aquest mòdul consisteix a organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals, comptables, fiscals i financers d'una empresa pública o privada. Per a això, hauràs d'aplicar la normativa vigent i els protocols de gestió de qualitat, gestionant la informació, assegurant la satisfacció del client i/o usuari i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 199€
Mòdul 3B

Procés integral de l’activitat comercial

El mòdul 3 es divideix en dues parts i requereix comprendre bé tots els conceptes. En el bloc B treballaràs aspectes de fiscalitat, de l'IVA (règims, declaració via el model 303, etc.).

També adquiriràs nocions de la gestió administrativa de la compravenda i tresoreria, de la documentació relacionada amb la compravenda (comanda, albarà i factura) i dels cobraments i pagaments. Finalment, aprendràs a calcular els interessos (capitalització simple i composta).

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 6

Anglès

L'objectiu d'aquest mòdul és que adquireixis els coneixements d'anglès de nivell bàsic-intermedi que et permeti comprendre, interactuar i expressar-te en aquesta llengua. Especialment, abordant vocabulari i situacions específiques entorn de l'àmbit del secretariat.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 10

Gestió avançada de la informació

Al llarg d'aquest mòdul aprendràs a administrar els documents a través d'un sistema de gestió documental, així com a gestionar els projectes empresarials a través de la informàtica. Per a això, s'abordaran els elements que formen part d'un sistema de gestió documental, aprendràs a convertir documents físics a digitals, a gestionar els usuaris i a realitzar còpies de seguretat. També s'establirà un control i un seguiment del projecte.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 4

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

En aquest mòdul analitzaràs la responsabilitat social corporativa dins d'una empresa i coneixeràs els fluxos d'informació del departament de Recursos Humans. També abordaràs els processos de reclutament i selecció, formació i promoció del personal de l'empresa des del departament de RRHH.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Mòdul 8

Protocol empresarial

En aquest mòdul analitzaràs la importància de les relacions públiques i del protocol empresarial i institucional. També estudiaràs els diferents tipus d'actes interns i externs realitzables en les institucions.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Preu: 199€
Mòdul 9

Organització d’esdeveniments empresarials

En aquest mòdul analitzaràs la importància d'un bon ambient laboral i aprendràs a preparar i organitzar reunions i actes corporatius, a més de viatges nacionals i internacionals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Mòdul 11

Formació i orientació laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, especialment, tot allò relacionat amb la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals. També aprofundiràs en aspectes sobre la prevenció de riscos laborals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 7

Segona llengua estrangera

L'objectiu d'aquest mòdul és que adquireixis els coneixements de la segona llengua extrangera de nivell bàsic-intermedi que et permeti comprendre, interactuar i expressar-te en aquest idioma, sobretot, abordant vocabulari i situacions específiques entorn de l'àmbit del secretariat. Així, adquiriràs les habilitats per estar en contacte amb interlocutors d'aquest idioma i de tenir un treball en el sector del secretariat en el qual necessitis executar aquesta segona llengua.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 12

Projecte d’assistència a la direcció

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu. Aquest projecte consisteix en la creació i engegada d'una empresa aplicant els coneixements adquirits.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 13

Formació en centres de treball FCT

En el mòdul d’FCT es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 350 hores. Posa en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

Preu: 149€
MATERIAL DIDÀCTIC IMPRÈS El material didàctic inclòs en el preu és en format digital. Consulta els despeses d'enviament
book
Material didàctic Mòdul 1 Comunicació i atenció al client
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 2 Gestió de la documentació jurídica i empresarial
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 3A Procés integral de l'activitat comercial
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 3B Procés integral de l'activitat comercial
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 4 Recursos humans i responsabilitat social corporativa
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 5 Ofimàtica i procés de la informació
Preu: 15.99€
book
Material didàctic mòdul 11 Formació i Orientació Laboral
Preu: 13.99€

Titulació de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció 100% oficial

ILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

Al completar aquesta FP administrativa, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció, vàlid a tot el territori estatal.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’ autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior d'Assistència a la Direcció (Abans secretariat)

Per matricular-te al cicle de Grau Superior, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
 • Tenir el títol Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el pre-universitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
 • Haver superat la prova d'accés que t'acrediti per estudiar el teu cicle de Grau Superior desitjat.

Sortides professionals

 • Secretari o secretària.
 • Tècnic adjunt o tècnica adjunta a direcció i gerència.
 • Tècnic adjunt o tècnica adjunta al departament de finances, administració, màrqueting i comerç exterior.
 • Tècnic adjunt o tècnica adjunta al responsable de congressos i convencions.

Opinions de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció a distància

Fernando Sanchez   5/5
26 de febrer de 2019

Centre oficial d'estudis 100% recomanable. He tingut una experiència molt positiva. Donen una excel·lent atenció personalitzada. Disposen d'un sistema d'aprenentatge efectiu amb professionals molt qualificats i horari flexible. Tot són facilitats perquè amb una mica d'esforç i il·lusió puguem aconseguir els nostres objectius.

Cristina Zamora   5/5
03 de desembre de 2018

Només porto un semestre restudiant a ILERNA Online però estic molt contenta.

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo La versió DEMO d'ILERNA Online et permet provar la teva futura plataforma d'estudi ademés de diferents assignatures dels nostres cicles. Totalment gratis!
Acceso a:
Campus Virtual.
Material didáctico digital.
Ejercicios autocorregibles.


I molt més!

Classic Tu matrícula de siempre en su versión más completa.
Titulación oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40

​Acceso inmediato al Campus Virtual!. ¡Nuevo!

​Accede al Campus Virtual desde el momento en que te matricules. Podrás inscribirte a tus exámenes y a las clases presenciales (en caso de que tu ciclo tenga).

​Material didáctico interactivo.

​Libros interactivos de elaboración propia y centrados en la materia del ciclo formativo. Descárgatelos e imprímetelos o, simplemente, disfrútalos en la pantalla, con accesos directos a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repasarás junto con tu profesor/a el temario que se esté dando semana a semana a través de clases en directo.

​Recursos interactivos para el repaso del temario.

​Estudiar va a ser más divertido con los ejercicios autocorregibles que te proponemos. ¡Una forma muy amena de repasar el temario y de interiorizar y reforzar los conceptos más importantes!

​3 simulaciones de examen.

​Las tres simulaciones de examen te permitirán hacerte una idea del tipo de examen que te espera al final del semestres.

​Resuelve tus dudas en 24 horas.

​Tus profesores se comprometen a responder cualquier pregunta que le hagas llegar en un plazo de 24 horas (48 horas si es festivo o fin de semana). ¡Estudiarás siempre en compañía!

Premium Incluye todos los beneficios de Classic, y ¡ganarás en comodidad!
La condición Premium es por alumno, no por asignatura.
Acceso inmediato al Campus Virtual y al material didáctico de la asignatura.
Gestor personal y exclusivo.

¡Olvídate de todo! Tendrás a tu disposición un Gestor que te informará via Whatsapp sobre todo lo que necesitas saber. Te acompañará durante toda tu formación, te recordará las fechas importantes...

Descuento del 10% en libros y merchandising.
Gastos de envío gratis. ¡Nuevo!

No pagarás gastos de envío por la compra de los productos que tenemos disponibles en nuestra web. Solo aplicable a Península e Islas Baleares. Los envíos a las Islas Canarias tendrán un descuento

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.