Tècnic Superior en Assistència a la Direcció a distància

5.00/5 5.00  (2 opinions)
Centro oficial inscrito en el registro estatal
fp online código centro : 25002775

Aquesta titulació oficial i homologada substitueix a l’antiga FP de Secretariat i et permetrà treballar com a assistent de direcció i et capacitarà per a organitzar agendes i esdeveniments.

Assistència a la Direcció ofereix una formació més completa, amb una part enfocada a les relacions públiques, a la gestió i a l’organització d’esdeveniments, i amb una altra més pròxima al cicle d’Administració i Finances, amb el que comparteix un bon nombre d’assignatures.

Aquesta formació consta de 2.000 hores de càrrega lectiva. 

 • Requisits d'accés
 • Convalidacions
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Setembre 2019 Places limitades!

Assignatures

99€ / 199€

Preu total del cicle: 2.436€

FP de Assistència a la Direcció 100% oficial. Estudia al teu ritme!Vols ser [email protected] Premium?

Ser [email protected] Premium són tot avantatges. Gaudiràs de tots els avantatges de la modalitat Classic i, a més, des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al material didàctic de l'assignatura. Podràs començar a estudiar el temari quan vulguis! També tindràs a la teva disposició un gestor personal que tramitarà totes les teves tasques administratives, et recordarà dates importants... Guanyaràs en comoditat!

*La condició d’[email protected] Premium haurà de renovar-se a cada matrícula, si així es desitja. 

Compara les modalitats
Preu: 50,00 €


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 1

Comunicació i atenció al client

En aquest mòdul s'abordarà la importància de la comunicació en l'àmbit empresarial, tant a nivell intern com a extern. També s'aprofundirà als diferents canals d'atenció per atendre al client, consumidor o usuari i aprendràs a utilitzar les eines i canals més afins en cada situació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Mòdul 3A

Procés integral de l’activitat comercial

El mòdul 3 es divideix en dues parts i requereix comprendre bé tots els conceptes. En el bloc A abordaràs tota la part de comptabilitat: una aproximació a la comptabilitat i al Pla General comptable i treballaràs el concepte de patrimoni, inventari i masses patrimonials. També aprendràs a calcular les operacions comptables més habituals i aprofundiràs en la comptabilització de les compres, vendes i totes les operacions relacionades amb elles.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Mòdul 5

Ofimàtica i procés de la informació

L'objectiu d'aquest mòdul és aprendre a desenvolupar-se de forma efectiva amb l'ordinador i a usar de forma competent una suite ofimàtica (paquet d’Office i el gratuït de Google). Per a això, aprendràs a gestionar arxius i carpetes i a realitzar cerques, a usar processadors de textos, fulls de càlcul i algun sistema de gestió de base de dades simple. Finalment, també aprendràs a elaborar presentacions multimèdia i a gestionar el correu i l'agenda electrònica.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 2

Gestió de la documentació jurídica i empresarial

L'objectiu general d'aquest mòdul consisteix a organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals, comptables, fiscals i financers d'una empresa pública o privada. Per a això, hauràs d'aplicar la normativa vigent i els protocols de gestió de qualitat, gestionant la informació, assegurant la satisfacció del client i/o usuari i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Mòdul 3B

Procés integral de l’activitat comercial

El mòdul 3 es divideix en dues parts i requereix comprendre bé tots els conceptes. En el bloc B treballaràs aspectes de fiscalitat, de l'IVA (règims, declaració via el model 303, etc.).

També adquiriràs nocions de la gestió administrativa de la compravenda i tresoreria, de la documentació relacionada amb la compravenda (comanda, albarà i factura) i dels cobraments i pagaments. Finalment, aprendràs a calcular els interessos (capitalització simple i composta).

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Mòdul 6

Anglès

L'objectiu d'aquest mòdul és que adquireixis els coneixements d'anglès de nivell bàsic-intermedi que et permeti comprendre, interactuar i expressar-te en aquesta llengua. Especialment, abordant vocabulari i situacions específiques entorn de l'àmbit del secretariat.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Mòdul 10

Gestió avançada de la informació

Al llarg d'aquest mòdul aprendràs a administrar els documents a través d'un sistema de gestió documental, així com a gestionar els projectes empresarials a través de la informàtica. Per a això, s'abordaran els elements que formen part d'un sistema de gestió documental, aprendràs a convertir documents físics a digitals, a gestionar els usuaris i a realitzar còpies de seguretat. També s'establirà un control i un seguiment del projecte.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 4

Recursos humans i responsabilitat social corporativa

En aquest mòdul analitzaràs la responsabilitat social corporativa dins d'una empresa i coneixeràs els fluxos d'informació del departament de Recursos Humans. També abordaràs els processos de reclutament i selecció, formació i promoció del personal de l'empresa des del departament de RRHH.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Mòdul 8

Protocol empresarial

En aquest mòdul analitzaràs la importància de les relacions públiques i del protocol empresarial i institucional. També estudiaràs els diferents tipus d'actes interns i externs realitzables en les institucions.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Mòdul 9

Organització d’esdeveniments empresarials

En aquest mòdul analitzaràs la importància d'un bon ambient laboral i aprendràs a preparar i organitzar reunions i actes corporatius, a més de viatges nacionals i internacionals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Mòdul 11

Formació i orientació laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, especialment, tot allò relacionat amb la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals. També aprofundiràs en aspectes sobre la prevenció de riscos laborals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 7

Segona llengua estrangera

L'objectiu d'aquest mòdul és que adquireixis els coneixements de la segona llengua extrangera de nivell bàsic-intermedi que et permeti comprendre, interactuar i expressar-te en aquest idioma, sobretot, abordant vocabulari i situacions específiques entorn de l'àmbit del secretariat. Així, adquiriràs les habilitats per estar en contacte amb interlocutors d'aquest idioma i de tenir un treball en el sector del secretariat en el qual necessitis executar aquesta segona llengua.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Mòdul 12

Projecte d’assistència a la direcció

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu. Aquest projecte consisteix en la creació i engegada d'una empresa aplicant els coneixements adquirits.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Mòdul 13

Formació en centres de treball FCT

Útlim dia de matriculació: 22 de desembre

En el mòdul d’FCT es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 350 hores. Posa en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

MATERIAL DIDÀCTIC IMPRÈS El material didàctic inclòs en el preu és en format digital. Consulta els despeses d'enviament
book
Material didàctic Mòdul 1 Comunicació i atenció al client
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 2 Gestió de la documentació jurídica i empresarial
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 3A Procés integral de l'activitat comercial
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 3B Procés integral de l'activitat comercial
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 4 Recursos humans i responsabilitat social corporativa
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 5 Ofimàtica i procés de la informació
Preu: 15.99€

Titulació de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció 100% oficial

ILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

Al completar aquesta FP administrativa, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció, vàlid a tot el territori estatal.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior d'Assistència a la Direcció (Abans secretariat)

Per matricular-te al cicle de Grau Superior, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
 • Tenir el títol Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el pre-universitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

Si no compleixes cap dels requisits anteriors, hauràs de superar una prova d’accés a Grau Superior.

Convalidacions d'assignatures

Consulta quines assignatures pots convalidar en base a les teves titulacions anteriors.

Obrir document de convalidacions (PDF)

Sortides professionals

 • Secretari o secretària.
 • Tècnic adjunt o tècnica adjunta a direcció i gerència.
 • Tècnic adjunt o tècnica adjunta al departament de finances, administració, màrqueting i comerç exterior.
 • Tècnic adjunt o tècnica adjunta al responsable de congressos i convencions.

Opinions de Tècnic Superior en Assistència a la Direcció a distància

Fernando Sanchez   5/5
26 de febrer de 2019

Centre oficial d'estudis 100% recomanable. He tingut una experiència molt positiva. Donen una excel·lent atenció personalitzada. Disposen d'un sistema d'aprenentatge efectiu amb professionals molt qualificats i horari flexible. Tot són facilitats perquè amb una mica d'esforç i il·lusió puguem aconseguir els nostres objectius.

Cristina Zamora   5/5
03 de desembre de 2018

Només porto un semestre restudiant a ILERNA Online però estic molt contenta.

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo Prova gratis un mòdul de qualsevol dels nostres cicles formatius. Descobreix què t'espera a ILERNA Online!
Accés a:
Campus Virtual.
Material didàctic interactiu.
Exercicis autocorregibles.
Vídeos.


I molt més!

Classic La teva matrícula de sempre en la seva versió més completa.
Titulació oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40% de la nota final. El 60% restant surt de l'examen.

​ Accés immediat al Campus Virtual!. Nou!

​Accedeix al Campus Virtual des del moment en què et matriculis. Et podràs inscriure als teus exàmens i a les classes presencials (en cas que el cicle en tingui).

​Material didàctic interactiu.

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarrega-te'ls i imprimeix-te'ls o, simplement, gaudeix-los en la pantalla, amb accessos directes a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repassaràs juntament amb el teu professor/a el temari que s'estigui donant setmana a setmana a través de classes en directe.

​Recursos interactius per al repàs del temari.

​Estudiar serà més divertit amb els exercicis autocorregibles que et proposem. Una forma molt amena de repassar el temari i d'interioritzar i reforçar els conceptes més importants!

3 simulacions d'examen.

​Les tres simulacions d'examen et permetran fer-te una idea del tipus d'examen que t'espera al final del semestre.

​Resol els teus dubtes en 24 hores.

Els teus professors es comprometen a respondre qualsevol pregunta que els facis arribar en un termini de 24 hores (48 hores si és festiu o cap de setmana). Estudiaràs sempre en companyia!

Premium Inclou tots els beneficis del Classic i guanyaràs en comoditat!
La condició Premium és per alumne, no per assignatura.
Accés immediat al Campus Virtual i al material didàctic de l'assignatura.
Descompte del 10% en llibres i marxandatge.
Gestor personal i exclusiu.

Oblida’t de tot! Tindràs assignat un Gestor que t'acompanyarà durant tota la teva formació a ILERNA Online i gestionarà tots els teus tràmits, et recordarà les dates importants...

Llibres interactius d'elaboració pròpia i centrats en la matèria del cicle formatiu. Descarregate'ls i imprimeix-los o, simplement, gaudeix-los a la pantalla, amb accessos directes a videos, recursos, etc.

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.