Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància

4.70/5 4.70  (3 opinions)
Centre oficial inscrit en el registre estatal
fp online Código centro : 25002775

Aprén a crear i desenvolupar aplicacions per a tot tipus de dispositius i aconsegueix la titulació oficial i homologada d’aquest Grau Superior d’Informàtica.

Aprendràs a programar i a desenvolupar per a diferents plataformes, a dissenyar interfaces i a crear aplicatius per a telèfons mòbils o jocs d’entreteniment. Vols treballar en un sector en constant creixement? Aquest és el teu cicle formatiu! Consta d'un total de 2.000 hores de càrrega lectiva. 

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Febrer 2020 Places limitades!

Assignatures

99€ / 169€

Preu total del cicle: 2.334€

FP de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma 100% oficial. Estudia al teu ritme!¿Vols ser [email protected] Premium?

Ser [email protected] Premium són tot beneficis. Des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al temari de les teves assignatures. Podràs començar a estudiar quan vulguis! Tindràs a la teva disposició un Gestor personal amb qui podràs contactar via Whatsapp. També tindràs un descompte del 10% en la compra de marxandatge i llibres en format paper. I despeses d'enviament gratuïtes a la Península i a les Balears. Descompte en despeses d'enviament a les Illes Canàries.

*La condició d’[email protected] Premium s'haurà de renovar a cada curs/semestre, si així es desitja. 

Compara las modalidades
Preu: 50,00 €


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 1

Sistemes informàtics

En aquest mòdul aprendràs a instal·lar diferents servidors, tots ells en màquina virtual, i a crear dominis, configurant els servidors i els clients. A la part d'administració de dominis, veuràs com crear imatges i backups dels equips del nostre domini i també aprendràs a administrar remotament i, com no, a crear la documentació tècnica necessària.

Programari/Aplicacions que utilitzarem: Oracle VM VirtualBox (gratuït), Windows Server (llicència d’estudiant facilitada gratuïtament per ILERNA), Windows 7 (llicència d’estudiant facilitada gratuïtament per ILERNA), Ubuntu Server (gratuït), Macrium Reflect Free (gratuït), escriptori remot (gratuït), TeamViewer (gratuït).

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Mòdul 2A

Bases de dades

En aquest mòdul coneixeràs els elements de les bases de dades i dissenyaràs models lògics normalitzats interpretant diagrames entitat/relació. També consultaràs i modificaràs la informació emmagatzemada en una base de dades utilitzant assistents, eines gràfiques i el llenguatge de manipulació de dades i realitzaràs el disseny físic de bases de dades utilitzant assistents, eines gràfiques i el llenguatge de definició de dades.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:7 hores

Preu: 199€
Mòdul 3A

Programació

Aquest és el mòdul introductori a Programació. És summament important atès que molts dels altres mòduls donen per sabuts els conceptes que aquí s'ensenyen. En ell aprendràs a plantejar els problemes i aprendre les estructures bàsiques de programació, com ara condicionals, bucles, arrays, funcions i fitxers. El mòdul s'inicia resolent problemes en pseudocodi, per després centrar-se en aprendre i a resoldre els problemes en el llenguatge de programació C#, sota la plataforma Microsoft Visual Studio Express.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:11 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 2B

Bases de dades

En aquest mòdul aprendràs a implantar mètodes de control d'accés, desenvoluparàs procediments emmagatzemats, avaluant i utilitzant les sentències del llenguatge incorporat en el sistema gestor de bases de dades corporatiu. També aprendràs a administrar la informació emmagatzemada en bases de dades objecte-relacional, avaluant i utilitzant les possibilitats que proporciona el sistema gestor.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:7 hores

Preu: 199€
Mòdul 3B

Programació orientada a objectes

En aquest mòdul aprendràs a escriure i provar programes senzills, a desenvolupar programes organitzats en classes analitzant i aplicant els principis de la programació orientada a objectes. També aprendràs a gestionar els errors que poden aparèixer en els programes, a desenvolupar interfícies gràfiques d'usuari simples i a realitzar operacions bàsiques d'entrada/sortida d'informació. En la seva última Unitat Formativa hauràs après a gestionar informació emmagatzemada en bases de dades i a utilitzar bases de dades orientades a objectes.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:7 hores

Preu: 199€
Mòdul 4

Llenguatges de marques i sistemes de gestió d'informació

En aquest mòdul aprendràs a distingir els diferents llenguatges de marcat, així com a realitzar un ús bàsic d'alguns d'ells. També treballaràs documents mitjançant llenguatges de consulta i emmagatzematge XML. D'altra banda, coneixeràs l'ús de la sindicació de continguts i dels Sistemes de Gestió d'Informació (ERP).

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 199€
Mòdul 5

Entorns de desenvolupament

En aquest mòdul aprendràs a reconèixer els elements i les eines que intervenen en el desenvolupament d'un programa informàtic i a avaluar entorns de desenvolupament integrat analitzant les seves característiques per editar codi font i generar executable. També sabràs verificar el funcionament de programes i optimitzar el codi utilitzant eines disponibles en l'entorn de desenvolupament. En la seva última Unitat Formativa introduiràs el llenguatge UML, on generaràs diagrames de classes valorant la seva importància en el desenvolupament d'aplicacions emprant les eines disponibles en l'entorn.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Mòdul 11

Formació i orientació laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, especialment, tot allò relacionat amb la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals. També aprofundiràs en aspectes sobre la prevenció de riscos laborals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 6

Accés a dades

En aquest mòdul aprendràs a desenvolupar aplicacions que gestionen informació emmagatzemada en diferents formats, com ara fitxers, bases de dades, bases de dades objecte-relacions i bases de dades natives XML, així com la creació de components per accedir a dades.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 7

Desenvolupament d'interfícies

Aquest mòdul té com a finalitat unir la lògica de negoci amb la forma en què es presentarà als usuaris finals del software. Aprendràs a definir la metodologia que permet reduir la complexitat inherent a aquests desenvolupaments mitjançant els diferents IDEs: Visual Studio, Eclipsi i Netbeans.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 8

Programació multimèdia i dispositius mòbils

En aquest mòdul coneixeràs les diferents tecnologies utilitzades en aplicacions per a dispositius mòbils, així com la seva programació. Començaràs a desenvolupar jocs i a iniciar-te en el desenvolupament d'elements tant 2D com 3D.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 9

Programació de serveis i processos

En aquest mòdul treballaràs el desenvolupament d'aplicacions segures en xarxa. Estudiaràs la gestió de processos i fils i la programació d'aplicacions amb ells; alguns mecanismes senzills per comunicar i sincronitzar processos; els conceptes bàsics de la programació concurrent, paral·lela i distribuïda; com desenvolupar aplicacions amb capacitats per comunicar-se i oferir serveis a través d'una xarxa (mitjançant l'ús de sockets), així com diferents tècniques per crear aplicacions segures.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 10

Sistemes de gestió empresarial

En aquest mòdul aprendràs a diferenciar els tipus de Sistemes de Gestió Empresarial segons les necessitats del negoci. Un cop seleccionat el sistema, realitzaràs tots els passos d'implantació, formació, proves, ús, etc. que es durien a terme en una implantació real del programari.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 12

Empresa i iniciativa emprenedora

En aquest mòdul adquiriràs una visió global del món empresarial, així com de tot el que s'ha de saber per iniciar l'aventura de l'emprenedoria i la posada en marxa d'una empresa.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Mòdul 13

Projecte de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu, així com assentar els diferents llenguatges multiplataforma estudiats. Serà el moment de demostrar que has adquirit les competències desenvolupades al llarg de la formació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 14

Formació en centres de treball

En el mòdul d’FCT es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 317 hores. Posa en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

Preu: 149€
MATERIAL DIDÀCTIC IMPRÈS El material didàctic inclòs en el preu és en format digital. Consulta els despeses d'enviament
book
Material Didàctic Mòdul 11 Formació i Orientació Laboral
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 12 Empresa i Iniciativa Emprenedora
Preu: 11.99€

Titulació de Tècnic superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma 100% oficial

ILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

Al completar aquesta FP informàtica, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, vàlid a tot el territori estatal.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior de DAM

Per matricular-te al cicle de Grau Superior, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
 • Tenir el títol Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el pre-universitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
 • Haver superat la prova d'accés que t'acrediti per estudiar el teu cicle de Grau Superior desitjat.

Sortides professionals

 • Tècnic o tècnica en desenvolupament d'aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial i de negocis.
 • Tècnic o tècnica en desenvolupament d'aplicacions informàtiques de propòsit general i en l'àmbit de l'entreteniment i de la informàtica mòbil.

Opinions de Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància

David Rodriguez   5/5
13 de febrer de 2019

El primer trimestre excel·lent.

Pérez   5/5
13 de desembre de 2018

Vaig estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataformes i només puc dir que sempre es van portar correctament en tot moment i que me'n alegro d'haver estudiat amb això aquest grau superior d'informàtica, els professors que vaig tenir sempre van ser genials i professionals, i si haig de donar una ressenya només dir que va ser genial

Manuel Rodríguez   5/5
06 de juliol de 2018

Molt recomanable si tens poc temps lliure i vols distribuir-ho de la forma més òptima. Et permet, en la versió online, una gran flexibilitat per a organitzar-te horaris d'estudi. A més està molt ben organitzat el campus. En cada curs van millorant diferents aspectes.

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo La versió DEMO d'ILERNA Online et permet provar la teva futura plataforma d'estudi ademés de diferents assignatures dels nostres cicles. Totalment gratis!
Acceso a:
Campus Virtual.
Material didáctico digital.
Ejercicios autocorregibles.


I molt més!

Classic Tu matrícula de siempre en su versión más completa.
Titulación oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40

​Acceso inmediato al Campus Virtual!. ¡Nuevo!

​Accede al Campus Virtual desde el momento en que te matricules. Podrás inscribirte a tus exámenes y a las clases presenciales (en caso de que tu ciclo tenga).

​Material didáctico interactivo.

​Libros interactivos de elaboración propia y centrados en la materia del ciclo formativo. Descárgatelos e imprímetelos o, simplemente, disfrútalos en la pantalla, con accesos directos a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repasarás junto con tu profesor/a el temario que se esté dando semana a semana a través de clases en directo.

​Recursos interactivos para el repaso del temario.

​Estudiar va a ser más divertido con los ejercicios autocorregibles que te proponemos. ¡Una forma muy amena de repasar el temario y de interiorizar y reforzar los conceptos más importantes!

​3 simulaciones de examen.

​Las tres simulaciones de examen te permitirán hacerte una idea del tipo de examen que te espera al final del semestres.

​Resuelve tus dudas en 24 horas.

​Tus profesores se comprometen a responder cualquier pregunta que le hagas llegar en un plazo de 24 horas (48 horas si es festivo o fin de semana). ¡Estudiarás siempre en compañía!

Premium Incluye todos los beneficios de Classic, y ¡ganarás en comodidad!
La condición Premium es por alumno, no por asignatura.
Acceso inmediato al Campus Virtual y al material didáctico de la asignatura.
Gestor personal y exclusivo.

¡Olvídate de todo! Tendrás a tu disposición un Gestor que te informará via Whatsapp sobre todo lo que necesitas saber. Te acompañará durante toda tu formación, te recordará las fechas importantes...

Descuento del 10% en libros y merchandising.
Gastos de envío gratis. ¡Nuevo!

No pagarás gastos de envío por la compra de los productos que tenemos disponibles en nuestra web. Solo aplicable a Península e Islas Baleares. Los envíos a las Islas Canarias tendrán un descuento

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.