Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear a distància

Centre oficial inscrit en el registre estatal
fp online Código centro : 25002775

Aquesta formació et permetrà obtenir directament i sense proves lliures la titulació oficial i homologada que et permetrà treballar com a Tècnic/a Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear.

A través del cicle de Grau Superior d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear aprendràs a utilitzar equips de raigs X, de medicina nuclear i de ressonància magnètica així com a interpretar els resultats. Si sents interès per introduir-te en l'àrea de diagnòstic... Aquesta és la teva FP a distància!

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Febrer 2020 Places limitades!

Assignatures

99€ / 249€

Preu total del cicle: 2.336€

FP de 100% oficial. Estudia al teu ritme!¿Vols ser [email protected] Premium?

Ser [email protected] Premium són tot beneficis. Des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al temari de les teves assignatures. Podràs començar a estudiar quan vulguis! Tindràs a la teva disposició un Gestor personal amb qui podràs contactar via Whatsapp. També tindràs un descompte del 10% en la compra de marxandatge i llibres en format paper. I despeses d'enviament gratuïtes a la Península i a les Balears. Descompte en despeses d'enviament a les Illes Canàries.

*La condició d’[email protected] Premium s'haurà de renovar a cada curs/semestre, si així es desitja. 

**Para este ciclo, el servicio Premium sólo está disponible para las asignaturas del primer y segundo semestre.

Compara las modalidades
Preu: 50,00 €


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 2

Anatomia per la imatge

Estudiant aquest mòdul aprendràs a localitzar les estructures anatòmiques aplicant sistemes convencionals de topografia corporal. També analitzaràs imatges clíniques i comprendràs els principis bàsics de l'oncologia. Aprendràs també a identificar l'estructura, el funcionament i les malalties dels sistemes nerviós, endocrí i urinari i els aparells cardiocirculatori, respiratori i genital.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Mòdul 3

Protecció radiològica

En aquest mòdul es detalla la interacció de les radiacions ionitzants i els seus efectes. A més, aprendràs a aplicar els protocols de protecció radiològica operacional i els procediments de detecció de la radiació. També es definiran les accions per a l'aplicació del pla de garantia de qualitat, relacionant-les amb cada àrea i tipus d'instal·lació radioactiva.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 11

Formació i Orientació Laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, en especial, tot el referent a la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 1

Atenció al pacient

Aquest mòdul inclou hores presencials obligatòries.

A través d'aquest mòdul aprendràs a identificar l'ambient de treball, relacionant-lo amb l'estructura del sector sanitari. També abordaràs l'aplicació de protocols d'acollida del pacient en la unitat de diagnòstic o tractament, així com l'aplicació de tècniques de comunicació i suport psicològic. Aprendràs les tècniques d'administració de contrastos i radiofàrmacs així com les normes de prevenció i protecció de malalties infeccioses.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 249€
Mòdul 4

Tècniques de radiologia simple

Aquest mòdul inclou hores presencials obligatòries.

En aquest mòdul realitzaràs la preparació d'un estudi de radiografia simple, seleccionant els equips i els materials necessaris. També realitzaràs les tècniques d'exploració radiològica de l'extremitat superior, la cintura escapular, el cap, el coll, la columna vertebral al sacre, el còccix, el tòrax i abdomen aplicant els protocols necessaris.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 249€
Mòdul 10

Fonaments físics i equips

Mitjançant el temari d'aquest mòdul aprendràs tot allò relacionat amb les radiacions ionitzants i ones materials, així com a identificar les parts i aplicacions dels equips de radiologia convencional, els equips de tomografia computada i els equips de radioteràpia. També, acabaràs coneixent el tractament d'imatges.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Mòdul 12

Empresa i iniciativa emprenedora

En aquest mòdul obtindràs una visió global del món empresarial, així com de tot el que s'ha de saber per iniciar l'aventura de l'emprenedoria i la posada en marxa d'una empresa.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 5

Tècniques de radiologia especial

Aquest mòdul inclou hores presencials obligatòries.

Estudiant aquest mòdul aprendràs a realitzar exploracions radiològiques de l'aparell digestiu i del sistema genitourinari utilitzant els protocols necessaris. També aprendràs a fer mamografies, així com densitometries òssies i a dur a terme exploracions radiològiques a través d'equips portàtils i equips mòbils quirúrgics.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 249€
Mòdul 6

Tècniques de tomografia computeritzada i ecografia

A través d'aquest mòdul aprendràs a preparar l'exploració del pacient i dur a terme el procés de la mateixa, a aplicar les tècniques d'administració dels mitjans de contrast i a obtenir imatges de qualitat. A més, sabràs identificar l'ús clínic dels ultrasons, analitzant les característiques de la imatge.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 7

Tècniques d’imatge per a ressonància magnètica

Estudiant aquest mòdul aprendràs a fer proves de ressonància magnètica i a identificar els riscos associats a l'adquisició d'imatges derivades d'aquesta prova, proposant mesures de prevenció i control.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 199€
Mòdul 8

Tècniques d’imatge en medicina nuclear

A través d'aquest mòdul definiràs el camp d'actuació de la medicina nuclear i determinaràs els paràmetres de funcionament dels equips d'adquisició d'imatges descrivint la seva estructura i funcionament. Aprendràs també a aplicar els protocols establerts en la realització de les exploracions i a verificar la qualitat de la imatge obtinguda.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Mòdul 9

Tècniques de radiofarmàcia

Estudiant aquest mòdul aprendràs a aplicar el procediment d'obtenció dels radiofàrmacs que es fan servir en les exploracions, identificant el procés de producció i d'obtenció, així com a establir les mesures que cal aplicar en la unitat de tractament radiometabòlic.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 13

Projecte d’Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu. Serà el moment de demostrar que has adquirit les competències desenvolupades al llarg de la formació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Mòdul 14

Formació en Centres de Treball

En el mòdul de Formació en Centres de Treball es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 581 hores. Posa en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:35 hores

MATERIAL DIDÀCTIC IMPRÈS El material didàctic inclòs en el preu és en format digital. Consulta els despeses d'enviament
book
Material didàctic mòdul 2 Anatomia per la imatge
Preu: 17.99€
book
Material didàctic mòdul 3 Protecció radiològica
Preu: 15.99€
book
Material didàctic mòdul 11 Formació i orientació Laboral
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 12 Empresa i Iniciativa Emprenedora
Preu: 11.99€

Titulació de Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear 100% oficial

IILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

Al completar aquesta FP sanitària, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, vàlid a tot el territori estatal.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’ autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear

Per matricular-te al cicle de Grau Superior, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
 • Tenir el títol Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el pre-universitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
 • Haver superat la prova d'accés que t'acrediti per estudiar el teu cicle de Grau Superior desitjat.

Sortides professionals

 • Tècnic/a Superior en Imatge per al Diagnòstic.
 • Tècnic/a especialista en medicina nuclear.
 • Tècnic/a especialista en radiodiagnòstic.
 • Personal tècnic en protecció radiològica.
 • Delegat a comercial de productes hospitalaris i farmacèutics.

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo La versió DEMO d'ILERNA Online et permet provar la teva futura plataforma d'estudi ademés de diferents assignatures dels nostres cicles. Totalment gratis!
Acceso a:
Campus Virtual.
Material didáctico digital.
Ejercicios autocorregibles.


I molt més!

Classic Tu matrícula de siempre en su versión más completa.
Titulación oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40

​Acceso inmediato al Campus Virtual!. ¡Nuevo!

​Accede al Campus Virtual desde el momento en que te matricules. Podrás inscribirte a tus exámenes y a las clases presenciales (en caso de que tu ciclo tenga).

​Material didáctico interactivo.

​Libros interactivos de elaboración propia y centrados en la materia del ciclo formativo. Descárgatelos e imprímetelos o, simplemente, disfrútalos en la pantalla, con accesos directos a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repasarás junto con tu profesor/a el temario que se esté dando semana a semana a través de clases en directo.

​Recursos interactivos para el repaso del temario.

​Estudiar va a ser más divertido con los ejercicios autocorregibles que te proponemos. ¡Una forma muy amena de repasar el temario y de interiorizar y reforzar los conceptos más importantes!

​3 simulaciones de examen.

​Las tres simulaciones de examen te permitirán hacerte una idea del tipo de examen que te espera al final del semestres.

​Resuelve tus dudas en 24 horas.

​Tus profesores se comprometen a responder cualquier pregunta que le hagas llegar en un plazo de 24 horas (48 horas si es festivo o fin de semana). ¡Estudiarás siempre en compañía!

Premium Incluye todos los beneficios de Classic, y ¡ganarás en comodidad!
La condición Premium es por alumno, no por asignatura.
Acceso inmediato al Campus Virtual y al material didáctico de la asignatura.
Gestor personal y exclusivo.

¡Olvídate de todo! Tendrás a tu disposición un Gestor que te informará via Whatsapp sobre todo lo que necesitas saber. Te acompañará durante toda tu formación, te recordará las fechas importantes...

Descuento del 10% en libros y merchandising.
Gastos de envío gratis. ¡Nuevo!

No pagarás gastos de envío por la compra de los productos que tenemos disponibles en nuestra web. Solo aplicable a Península e Islas Baleares. Los envíos a las Islas Canarias tendrán un descuento

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.