Aquesta web utilitza cookies i altres tecnologíes per a oferir-li una millor experiencia.Política de Cookies

Producto añadido correctamente a tu mochila.

Quantitat
Total

Hi ha 0 ítems al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.

Total productes (amb impostos)
Total (amb impostos)
Seguir comprant Passar per caixa

Condicions generals de venda

Condicions generals de contractació

Les presents condicions generals de contractació, juntament amb les condicions particulars que poden establir-se, regularan expressament les relacions sorgides entre ILERNA online i els "Usuaris" que utilitzin la Botiga, així com amb els tercers que contractin els productes oferts a través de la mateixa.

Les presents Condicions Generals han estat elaborades de conformitat amb l'establert en les següents normes: Llei 7/1998 sobre Condicions Generals de la contractació, Reial Decret 1906/1999 pel que es regula la contractació telefònica o electrònica amb condicions generals en desenvolupament de l'article 5.3 de la Llei 7/1998, , Llei 7/1996 d'Ordenació del Comerç Minorista, Reial Decret-Llei 14/1999 regulador de la Firma Electrònica, Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel que s'aprova el text refós de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries.   La matriculació a ILERNA Online implica l'acceptació de les normas de funcionamient del centre, així com el reglament intern.

Productes oferts. Sistema de compra Els productes ofertats a ILERNA online, juntament amb les seves característiques i preus apareixeran en pantalla. Així mateix, en cas de que hi sigui, apareixeran en pantalla les despeses d'enviament al domicili de l'Usuari dels productes. Els productes estaran disponibles durant els diferents períodes de matriculació. Tots els preus que es mostren a la web són preus amb impostos inclossos. ILERNA online es reserva el dret a deixar de facilitar l'accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts a la Botiga. Per a l'adquisició dels productes ofertats a la Botiga, ILERNA online sol·licitarà als Usuaris que procedeixin a registrar-se, pel qual aquests Usuaris, que hauran de complir amb els requisits d'accés als estudis en els que vulguin matricular-se, hauran de complimentar les instruccions que apareixin en pantalla. El Nom d'Usuari i la Contrasenya té caràcter personal i intransferible. ILERNA online podrà efectuar, amb l'adequat preavís, modificacions en el nom de l'usuari i/o contrasenya, en aquest cas les claus modificades perdran la seva validesa. Una vegada registrat l'Usuari, i per a procedir a la compra de Productes, s'haurà d'afegir el producte que desitgi a la Cistella de Compra, segons les indicacions recollides en pantalla, complimentant a aquests efectes el formulari de comanda subministrat i enviant-lo a ILERNA online, el qual suposa la lectura i acceptació de totes les presents Condicions Generals de Contractació, així com en el seu cas les Condicions Particulars existents.

La compra s'entendrà efectuada al domicili d'ILERNA online, situat a Avinguda de Barcelona 13, 25001 Lleida. Una vegada efectuada la compra i en el termini més breu possible, el Departament d'Administració d'ILERNA online remetrà a l'Usuari/Alumne, un correu al compte d'e-mail que l'Usuari hagi indicat al seu registre amb les indicacions necessàries per formalitzar la matriculació de l'alumne.   Forma de pagament, entrega i desestiment de les comandes El pagament del preu de la matriculació, el qual apareixerà en pantalla, es realitzarà mitjançant targeta de crèdit. No hi ha despejes d'enviament. Per procedir al pagament, l'Usuari haurà de seguir les instruccions que apareixin en pantalla, proporcionant la següent informació: Número de targeta. Data de caducitat. Codi CVV2 o CVC2 de la targeta. Com a sistema de pagament electrònic, ILERNA online està adscrita a la passarel·la de pagament de comerç electrònic del Banc Sabadell. Totes les dades proporcionades a aquests efectes són encriptades amb el protocol SSL (Secure Socket Layers) per garantitzar la màxima seguretat dels mateixos. ILERNA online, en cas de que sigui necessari i sense despeses d'enviament, entregarà els productes comprats per l'Usuari, en el domicili del comprador senyalat a tal efecte en el formulari de comanda (no s'entregaran productes en apartats de correus, ni locutoris), en el termini màxim de quinze dies des de l'inici del curs. L'Usuari-Alumne disposarà del termini indicat per ILERNA Online per formalitzar la matrícula.

L'alumne no podrà iniciar la seva formació fins que ILERNA no disposi de tota la documentació necessària. Per exercir el dret a desestiment, haurà de notificar-nos la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca (per exemple, un carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic) o cumplimentan el formulario de desestimen que posee a la selva disposición a través d'aquest enllaç. Un cop començat el curs, si l'alumne accedeix al campus i al material que se li proporciona, no hi ha dret al desestiment. Per a cumplir el termini de desestiment, és suficient que la comunicació relativa a l'exercici per la seva part d'aquest dret sigui enviada abans de que s'acabi el termini corresponent.

No s'acceptaran devolucions de les comandes una vegada transcorreguts catorze dies naturals, sense necesitat de justificació i sense penalització, excepte les despeses generades per la devolució. En cas de que la situació personal dels alumnes es vegi afectada per algun canvi, ILERNA online es compromet a guardar l'import de la matriculació i postposar la matrícula per al semestre posterior. Si un usuari es matricula sense complir amb els requisits d'accés (dels que s'informa en la fitxa del cicle formatiu) ILERNA online no li tornarà l'import de la matrícula. ILERNA Online es reserva el dret d'admissió de qualsevol alumne un cop realitzada la matrícula i durant un termini de 60 dies.