Tècnic superior en Integració Social a distància

Centre oficial inscrit en el registre estatal
fp online Código centro : 25002775

Si apostes per aquesta titulació oficial i homologada podràs treballar en el sector dels serveis a les persones i a la comunitat.

Estudiant el cicle d’FP de Grau Superior d'Integració Social aprendràs a programar activitats d'atenció a les necessitats físiques, organitzar accions de suport a la gestió domèstica, oferir atenció psicosocial a persones amb desavantatge social...

Aquesta FP consta de 2.000 hores de càrrega lectiva. 

 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals

Presentació curs

Exàmens a totes les capitals

de província

Matrícula modular

adaptada a les teves necessitats

Videoclasses setmanals

i material didàctic inclosos.

Inici de classes

Febrer 2020 Places limitades!

Assignatures

99€ / 199€

Preu total del cicle: 2.386€

FP de Integració Social 100% oficial. Estudia al teu ritme!¿Vols ser [email protected] Premium?

Ser [email protected] Premium són tot beneficis. Des del moment en què et matricules tindràs accés immediat al Campus Virtual i al temari de les teves assignatures. Podràs començar a estudiar quan vulguis! Tindràs a la teva disposició un Gestor personal amb qui podràs contactar via Whatsapp. També tindràs un descompte del 10% en la compra de marxandatge i llibres en format paper. I despeses d'enviament gratuïtes a la Península i a les Balears. Descompte en despeses d'enviament a les Illes Canàries.

*La condició d’[email protected] Premium s'haurà de renovar a cada curs/semestre, si així es desitja. 

**Para este ciclo, el servicio Premium sólo está disponible para las asignaturas del primer y segundo semestre.

Compara las modalidades
Preu: 50,00 €


Matricula't de les assignatures que desitgis:

Recomanació per al teu primer Semestre
Mòdul 1

Context de la intervenció social

A través d'aquest mòdul estudiaràs tot allò relacionat amb la dinàmica social relacionant-la amb els conceptes i els processos psicològics i sociològics que el sustenten, així com els processos d'integració i exclusió social. També aprendràs a interpretar el marc de la intervenció social relacionant l'estructura jurídica i administrativa amb la realitat en què es desenvolupa. A més, aprendràs a determinar els àmbits d'intervenció social i a aplicar els serveis i programes necessaris en cada cas.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 2

Metodologia de la intervenció social

Estudiant el temari d'aquesta assignatura aprendràs a determinar mètodes, tècniques i instruments per a l'anàlisi de la realitat social interpretant les seves característiques i àmbits d'aplicació. També estudiaràs tot allò relacionat amb les estratègies de promoció i difusió de projectes d'intervenció social incorporant la perspectiva de gènere.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 3

Promoció de l’autonomia personal

Estudiant aquesta assignatura aprendràs totes les nocions necessàries per implementar programes d'entrenament d'habilitats d'autonomia personal i social, seleccionant les tècniques pròpies de la intervenció. També aprendràs a organitzar les activitats de la vida diària basades en la promoció de l'autonomia, l'adquisició de mobilitat, l'entrenament de l'orientació i les habilitats socials, així com programes d'estimulació, manteniment i rehabilitació de les capacitats cognitives.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu segon Semestre
Mòdul 6

Atenció a unitats de convivència

A través d'aquest mòdul aprendràs a planificar i organitzar la intervenció en les famílies, tenint en compte les seves necessitats en l'àmbit domèstic, personal i relacional i a portar un control i seguiment de les accions dutes a terme. També aprendràs a dissenyar les activitats del projecte d'intervenció en les unitats de convivència i avaluar les mateixes i a intervenir en l'àmbit de la prevenció de la violència de gènere.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:10 hores

Preu: 199€
Mòdul 9

Habilitats socials

L'estudi d'aquest temari et permetrà aprendre a implementar estratègies i tècniques per afavorir la comunicació i la relació social amb l'entorn, relacionant-les amb els principis de la intel·ligència emocional i social. També a dur a terme estratègies de gestió de conflictes i resolució de problemes, així com a dinamitzar el treball en grup.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 10

Primers auxilis

En aquest mòdul aprendràs quines són les actuacions sanitàries que s’han de dur a terme davant de qualsevol tipus d'urgència o emergència. En acabar l'assignatura, hauràs obtingut els coneixements adequats per poder realitzar actuacions sanitàries d'atenció immediata prehospitalària.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Preu: 199€
Mòdul 11

Formació i Orientació Laboral

En aquest mòdul aprendràs els conceptes bàsics del marc legal del treball i, en especial, tot el referent a la distinció dels drets i obligacions que es deriven de les relacions laborals, incloent l'accés al mercat laboral i la regulació de les relacions contractuals.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Recomanació per al teu tercer Semestre
Mòdul 4

Inserció sociolaboral

A través d'aquest mòdul estudiaràs tot allò relacionat amb el context de la inserció laboral, analitzant el marc legal i els recursos existents i aprendràs a planificar la intervenció en inserció laboral identificant les necessitats de cada persona. Per a això, hauràs d'aprendre també a aplicar tècniques d'entrenament en habilitats sociolaborals i a fer el seguiment dels processos d'inserció sociolaboral.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:12 hores

Preu: 199€
Mòdul 5

Sistemes augmentatius i alternatius de comunicació

Estudiant aquesta assignatura aprendràs a detectar les necessitats comunicatives de la persona, a organitzar la intervenció per potenciar la comunicació i a aplicar programes d'intervenció en l'àmbit de la comunicació, utilitzant el llenguatge de signes i sistemes alternatius. També aprendràs a comprovar l'eficàcia de la intervenció, detectant els aspectes susceptibles de millora en l'àmbit comunicatiu.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Mòdul 7

Suport a la intervenció educativa

Aquesta assignatura et permetrà aprendre a dur a terme el suport a la intervenció educativa, tenint en compte les competències i l'àmbit d'actuació del tècnic/a en el centre escolar. Mitjançant el temari, sabràs implementar activitats de suport a la intervenció educativa adequant els materials curriculars a les directrius de l'equip interdisciplinari i les necessitats dels alumnes.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:6 hores

Preu: 99€
Mòdul 8

Mediació comunitària

A través d'aquest mòdul aprendràs a planificar intervencions de mediació relacionant-les amb els contextos en els quals es desenvolupen per tal d'actuar en la prevenció de conflictes. Per a això, aprendràs a dur a terme activitats favorables als processos de mediació comunitària i a avaluar els seus resultats en base als objectius previstos.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:8 hores

Preu: 199€
Recomanació per al teu quart Semestre
Mòdul 12

Empresa i iniciativa emprenedora

En aquest mòdul obtindràs una visió global del món empresarial, així com de tot el que s'ha de saber per iniciar l'aventura de l'emprenedoria i la posada en marxa d'una empresa.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Mòdul 13

Projecte d’Integració Social

L'objectiu d'aquest mòdul és integrar tots els continguts impartits al llarg del cicle formatiu. Serà el moment de demostrar que has adquirit les competències desenvolupades al llarg de la formació.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:4 hores

Mòdul 14

Formació en Centres de Treball

En el mòdul de Formació en Centres de Treball es desenvoluparan les pràctiques en empresa. En total, són 383 hores. Posa en pràctica tot l'après en un entorn real de treball exercint tasques pròpies del cicle en una empresa del sector.

formacion onlineHores de dedicació aproximades per setmana:23 hores

MATERIAL DIDÀCTIC IMPRÈS El material didàctic inclòs en el preu és en format digital. Consulta els despeses d'enviament
book
Material didàctic Mòdul 9 Habilitats Socials
Preu: 12.99€
book
Material didàctic Mòdul 10 Primers Auxilis
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 11 Formació i Orientació Laboral
Preu: 13.99€
book
Material didàctic Mòdul 12 Empresa i Iniciativa Emprenedora
Preu: 11.99€

Titulació de Tècnic Superior en Integració Social 100% oficial

IILERNA Online és un centre oficial, reconegut, homologat i autoritzat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació per a impartir FP a distància oficial. És a dir, que totes les nostres titulacions són 100% oficials i que s’obtenen directament a través dels nostres exàmens, sense haver de passar per cap tràmit més. No preparem per a proves lliures.

En completar aquesta FP, obtindràs directament el títol oficial de Tècnic Superior en Integració Social, vàlid en tot el territori nacional.

Pots comprovar la nostra oficialitat com a centre educatiu donant un cop d’ull a l’ autorització que ens dóna la Generalitat de Catalunya.

Requisits d'accés a aquest cicle formatiu de Grau Superior d’Integració Social

Per matricular-te al cicle de Grau Superior, has de tenir más de 18 anys o complir-los durant l'any natural de l'inici del cicle. També hauràs de complir almenys un dels següents requisits acadèmics:

 • Tenir el títol de Batxillerat.
 • Tenir el títol de Tècnic (cicle de Grau Mitjà, CFGM).
 • Tenir el títol de Tècnic Superior o Especialista (cicle de Grau Superior, CFGS).
 • Haver superat el segon curs de Batxillerat de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
 • Tenir el títol Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).
 • Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o el pre-universitari.
 • Tenir qualsevol titulació universitària o una d'equivalent.
 • Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys.
 • Haver superat la prova d'accés que t'acrediti per estudiar el teu cicle de Grau Superior desitjat.

Sortides professionals

 • Tècnic/a en programes de prevenció en inserció social.
 • Monitor/a de persones amb discapacitat física/intel·lectual.
 • Dinamitzador/a.
 • Educador/a en residències, centres socials...

Configura la teva Formació Professional a distància a ILERNA Online!

Demo La versió DEMO d'ILERNA Online et permet provar la teva futura plataforma d'estudi ademés de diferents assignatures dels nostres cicles. Totalment gratis!
Acceso a:
Campus Virtual.
Material didáctico digital.
Ejercicios autocorregibles.


I molt més!

Classic Tu matrícula de siempre en su versión más completa.
Titulación oficial.

En acabar el teu cicle formatiu, obtindràs directament a través dels nostres exàmens la titulació oficial, sense proves lliures. Durant els semestres, els teus professors han d'avaluar les teves PACs (exercicis), que suposen el 40

​Acceso inmediato al Campus Virtual!. ¡Nuevo!

​Accede al Campus Virtual desde el momento en que te matricules. Podrás inscribirte a tus exámenes y a las clases presenciales (en caso de que tu ciclo tenga).

​Material didáctico interactivo.

​Libros interactivos de elaboración propia y centrados en la materia del ciclo formativo. Descárgatelos e imprímetelos o, simplemente, disfrútalos en la pantalla, con accesos directos a vídeos, recursos, etc.

Videoclasses setmanals.

Repasarás junto con tu profesor/a el temario que se esté dando semana a semana a través de clases en directo.

​Recursos interactivos para el repaso del temario.

​Estudiar va a ser más divertido con los ejercicios autocorregibles que te proponemos. ¡Una forma muy amena de repasar el temario y de interiorizar y reforzar los conceptos más importantes!

​3 simulaciones de examen.

​Las tres simulaciones de examen te permitirán hacerte una idea del tipo de examen que te espera al final del semestres.

​Resuelve tus dudas en 24 horas.

​Tus profesores se comprometen a responder cualquier pregunta que le hagas llegar en un plazo de 24 horas (48 horas si es festivo o fin de semana). ¡Estudiarás siempre en compañía!

Premium Incluye todos los beneficios de Classic, y ¡ganarás en comodidad!
La condición Premium es por alumno, no por asignatura.
Acceso inmediato al Campus Virtual y al material didáctico de la asignatura.
Gestor personal y exclusivo.

¡Olvídate de todo! Tendrás a tu disposición un Gestor que te informará via Whatsapp sobre todo lo que necesitas saber. Te acompañará durante toda tu formación, te recordará las fechas importantes...

Descuento del 10% en libros y merchandising.
Gastos de envío gratis. ¡Nuevo!

No pagarás gastos de envío por la compra de los productos que tenemos disponibles en nuestra web. Solo aplicable a Península e Islas Baleares. Los envíos a las Islas Canarias tendrán un descuento

Matrícula modular

A ILERNA Online la matrícula no va per cicles formatius. Va per assignatures. I t'aniràs matriculant d'elles a mesura que decideixis cursar-les, sense compromisos ni obligacions de cap tipus. No tindràs lligams ni a un cicle formatiu, ni a un preu global, ni a un nombre determinat d'assignatures, ni, per descomptat, a ILERNA Online. Tu decideixes què estudiar, quan fer-ho i en quina quantitat.

examinem a tota espanya

Per cada assignatura, hi ha un examen presencial al final del semestre. I podràs fer-lo on tu vulguis. I és que ILERNA Online es desplaça a totes les capitals de província espanyoles per examinar als seus alumnes. Estiguis a Madrid, Barcelona, Sevilla, Jaén, Lugo, la Corunya, València, Múrcia, Bilbao, Pamplona, Tarragona, Santa Cruz de Tenerife, Lleó, Salamanca, Palma de Mallorca o a Girona ... no tindràs cap problema.

Visquis on visquis, estiguis on estiguis, sempre tindràs a prop un lloc on poder fer els teus exàmens.